Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire tetszik nektek, hogy...

Mennyire tetszik nektek, hogy Orbán vissza csinálja az elmúlt 25-30 évet, újra orosz gyarmat leszünk és eközben még a legyen-magyar két jó barát mondást is tönkre teszi?

Figyelt kérdés

2014. nov. 7. 22:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

"Magyarország SOHA nem tartozott a Nyugathoz, legalábbis szabadon mindig ellenségként tekintettek rá.

Gyarmatnak... hát igen... úgy jobban tetszettünk."

megjegyzendő: a mocskosgyarmattartó brüsszel pénze meg a mocskosliberálisbukottszexista usa nato támogatása azért ízlik a keletbarát putyinista orbánnak. pontosabban főleg simicskának meg mészárosnak, akik top100 milliomosok lettek 1 év alatt.

2014. nov. 8. 12:22
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem tudom, mennyire igaz, de azt tudom, hogy isteníti Putyint, sajnos. Én az oroszokat nem utálom, de Putyint igen. Nem akarok újra orosz uralom alá kerülni, mert akkor korlátozások lesznek. Emlékszem, csak 3 évente utazhattunk ki külföldre. Sorban állás volt a kenyérért, a húsért, de még a BANÁNÉRT is! Legót többnyire karácsonyra tudtunk megszerezni. Sorolnám a további problémákat.

Nem tudom, hogy a lengyelekkel kapcsolatos barátságot mennyire érinti. Tudtommal más országnak nincs beleszólása abba, hogy ki kivel barátkozik. Például mi szeretjük a görögöket meg a törököket, de a két nép viszont utálja egymást.

De ha tényleg tönkreteszi a többezer éves barátságunkat a lengyelekkel, mint, amikor az örmény-magyar diplomáciai kapcsolat szakadt meg a baltás gyilkos miatt, akkor utcára vonulok tüntetni és együtt érezni a lengyelekkel.

LEGYÜNK ERŐSEK!

2014. nov. 8. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Freedline

Adatokat kérsz ?

Tessék:

[link]

Hosszú, többrészes videó, tényekkel, számokkal, adatokkal egy valódi bennfentestől.

Dr. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő visszaemlékezése a magyar manipulált rendszerváltás időszakától a "világválságig".

Politikai kulisszatitkok, háttéralkuk...a mai rendszer működésének gazdasági, politikai alapjai, okai.

2014. nov. 10. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia Pozitív visszacsatol!

Ő az említett?

[link]

[link]

2014. nov. 11. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:
A képek alapján - a zsák megtalálta a foltját. Ismerek én is ilyen embereket. Néha kicsúszik igazság is a szájukon.
2014. dec. 21. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:

9-re:

Mit kell ezen magyarázni: Taurus, Tungsram, MEV, cukoripar, de összefoglalva: könnyűipar, nehézipar.

Mi van most? Multiknak olcsó munkaerő, bedolgozás...

2014. dec. 21. 14:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy megszünt a hazai ipar, maradt a "bedolgozás". Viszont a multi számára a profit a lényeg, s ha nem kap "kedvezményeket" elmegy "olcsóbb" országba. Még jó, hogy mérlegel - a szállítás egy kicsit drágább... (A "drága amerikai" HP nyomtatók már rég Kínában készülnek, s ha megnézed a Sony készülékedet, valószínű az is "kínai árú", Nike cipőd indonéz, stb.)
2014. dec. 21. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!