A nemszavazóknak mi nem tetszik a Jobbikban?
A) konzervatív hozzáállása a dolgokhoz
B) nemzeti érzülete
A balosokat, liberálisokat, pártokratákat előre megkérném, hogy a "náczik / antiszemiták / középkoriak" típusú vagdalkozásaikat mellőzni szívesek legyenek, mert nem nekik szól a kérdés, másrészt meg a frázisaik nevetséges, közönséges vagdalkozások.
Kirekesztés
Militarista baromságok
Nem tetszik az erőszakosság, az utálkozás és a valódi program hiánya.
A Jobbik jó érzékkel lovagolja meg a látványos problémákat, jól hangzó frázisokat puffogtatnak, ezzel sok embert állítanak maguk mellé.
Szép, amit el akarnak érni, de nem megvalósítható és nagyon radikális módon akarják.
Nemzeti érzület, klerikalizmus, igénytelenség, oroszimádat, arabimádat, kilépés az EU-ból, kommunista gazdaságpolitika. Mellesleg az sem tetszik, hogy nagy radikálisok, de 2010-ben bekerültek a Parlamentbe és azóta is ott punnyadnak.
Mellesleg, mi az a konzervatív hozzáállás a dolgokhoz?
Nem vagyok Jobbikos, bár száradjon le a kezem, ha baloldalra vagy Fideszre mernék voksolni. Sajnos kínomban maradt az LMP, de ahogy jönne egy jobb párt, azonnal váltanék.
Nácik? Ez olyan orbitális baromság, a Jobbik nem náci párt. Szélsőjobboldali radikális párt. Ez a kettő nem ugyanaz. Majdnem akkora baromság, mint amikor azt mondta a tanárom, hogy a Jobbik egy fasiszta párt. Én közöltem vele, hogy nem is tudtam, hogy a régi római birodalmat akarja visszaállítani, na de hogy a kérdésre is válaszoljak!
A és B is + C!
A, Én modern gondolkodású ember vagyok
B, Nemzeti érzülettel nem lenne baj, de ez túlzás. Én
büszke vagyok 1848-ra, büszke vagyok 1956-ra, büszke
vagyok a nagy feltalálóinkra, akiknek rengeteget
köszönhet a világ, de amit a Jobbik csinál, az
egyszerűen túlzás. Példa: Fel kellene fogni, hogy
világháborúban rossz oldalra álltunk és elvesztettük
területeinket, ennyi. Soha a büdös életben nem
lesznek újra Magyarország részei ezek a területek,
el kellene fogadni.
C, Főleg a programja miatt! A programja 30% ökörség,
65%-a megvalósíthatatlan, azt az 5%-ot, ami meg jó,
azt ellopta a fidesz.
Ha konzervatív lenne meg nemzeti még rájuk is szavaznék...
Ehelyett mit kapunk? Populizmust, messianisztikus világmegváltó hozzáállást, és megvalósíthatatlan, vagy nem egyszer szimplán idióta elképzeléseket.
Ráadásul elképesztően erőszakos párt, és nem csak a politika területén, ők például kimondva-kimondatlanul a tudományos életet is meg akarják erőszakolni, mert a jobbikosok többségének például nem tetszik a magyarság őstörténete, és büdös a "halszagú rokonság" tehát ők inkább tanítanák a szkíta-hun-avar-magyar származáselméletet, függetlenül attól, hogy igaz vagy nem igaz.
Ezen felül engem nagyon taszít, hogy a Jobbik mennyire lefeküdt már az oroszoknak, sajnos ilyenkor elhiszem, hogy a ruszkik pénzelik őket, egy hazafias párt az ország függetlenségéért kéne, hogy küzdjön, nem azért, hogy egy másik fenékre cseréljük a most nyalogatottat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!