A nemszavazóknak mi nem tetszik a Jobbikban?
A) konzervatív hozzáállása a dolgokhoz
B) nemzeti érzülete
A balosokat, liberálisokat, pártokratákat előre megkérném, hogy a "náczik / antiszemiták / középkoriak" típusú vagdalkozásaikat mellőzni szívesek legyenek, mert nem nekik szól a kérdés, másrészt meg a frázisaik nevetséges, közönséges vagdalkozások.
31-es, igazad van, nagyon fontos, hogy jó legyen a közbiztonság. A jó közérzetem alapfeltétele.
A kritikám nem ezt bagatelizálja, hanem azt, hogy a jobbik tájékán ez a mainstream téma.
MOndok egy másik példát. A magyar egészségügy alulszervezett, felszerelés-, szakember- és forráshiányos állapota miatt sokkal több magyar hal meg az orvosi ellátás korlátjai következtében, mint ahányat a cigányok meglincselnek. Betegségben jobban fogy a magyar, mint erőszakos cselekménytől.
Melyik tüzet kellene inkább oltani? A nagyobbat nem? Ennek ellenére a JOBBIK csendőrség felállításával kampányol, nem pedig jobb egészségüggyel.
" Ez esetben a cigányok élvezik az állam segítő kezét a nemcigányokkal szemben. Akkor ki a náci?
Az miért nácizmus, ha a cigánytól is ugyanazt várja el egy párt mint a magyartól? Pl. dolgozzon, adózzon, a lakást vegye és ne kapja stb..."
Azt hiszem erre képtelenek lesznek valami értelmes magyarázatot adni.
"A nemszavazóknak mi nem tetszik a Jobbikban?"
Úgy minden.
Elképesztő, hogy nem csak a liberálisok vagy pártokraták tolják a legnagyobb marhaságokat a Jobbikkal kapcsolatban, hanem a nemszavazók is. Hogy fordulhat elő, hogy a nemszavazók vehemens politizálása ugyanannak a (valótlan, marhaságokkal teli) lemeznek ismétlésében merül ki ? Most ennyien szenvednek kognitív disszonanciában ill. belátási képességbeli bajokban ?
A 25+ válaszoló (lusta voltam megszámolni, hogy ki válaszolt kétszer vagy többször) közül csak kettő vagy három adott normális választ, a többi vagy önellentmondásba keveredett, vagy légbőlkapott marhaságot írt válasznak.
Az LMP-s válaszoló (23:08), meg a 12-13 válaszolók (a Jobbik úgy lopna, mint a Fidesz / MSZP) adtak normális, elfogadható indoklást.
A követőkbe kötnék bele:
"Kirekesztés, Militarista baromságok"
Tudom a kifejezések jelentését, csak kirekesztéses meg militarista megnyilvánulásokat nem tudok hozzájuk kötni. Tudnál mutatni ilyen megnyilvánulásokat részükről ? A "google a barátod" nem számít válasznak.
"valódi program hiánya"
Mégis mi lenne a valódi program ? 300 oldalas irományt vársz el tőlük ? Nem tudtam, hogy ennyire tudatosak a választók nálunk.
"Nemzeti érzület"
A nemzeti érzelem, a kultúránk, értékeink megőrzése Magyarországon bűnnek számít?
" klerikalizmus"
Ezt sem értem. Ha arra akarsz célozni, hogy mindenkit keresztvíz alá, templomba járásra és teremtéstörténetre kényszerítene, akkor jó nagy ökörséget mondasz. A Jobbik csak kultúrális alapnak tekinti a kereszténységét, amit ateisták is normális alapnak tekintenek.
"igénytelenség"
Kérem, pontosítsad, hogy mire gondolsz. Ez így önmagában értelmezhetetlen.
"oroszimádat"
Honnan veszed, hogy az összes jobbikos politikus ezt a "végsőkig az oroszok mellett" utat járna ?
"arabimádat, kilépés az EU-ból"
Számomra ez önellentmondásos. Ha viszolyogsz az araboktól, akkor miért veszed zokon az arabimádó EU-ból való kilépést ? Meg pontosan mit jelent ez az arabimádat ?
"kommunista gazdaságpolitika"
Honnan veszed ezt ? Mit jelent a kommunista kifejezés a te olvasatodban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!