Mégis hogy gondolja a baloldal és a szavazóik, hogy nemzeti, igaz magyar érzelmek nélkül Magyarország jó fele irányítható?
Kérdező, a nemzeti érzelemhez alapvetően tartozik hozzá, hogy egy honfitársam ne szabja meg nekem, miképpen kell nemzetileg éreznem. És mivel csupa nemzetvesztő akarja megszabni (az értelmesek nem akarják), ennélfogva nem érdekel a véleményük.
Egyébként elemi gondolkodásbeli és ismereti dolog, hogy aki nem ismer, ne kritizálja semmiféle érzelmeimet. Aki ezt teszi, nem érdemes a figyelemre.
Vannak bizonyos csoportok akik eldöntik mi nemzeti és mi nem :D
Ez aztán valami, úgy vagyok nagymagyar, hogy kapásból az ország 80%-áról kijelentem, hogy nemzetellenes, hazaáruló, magyargyűlölő.
Ez a mentalitás mindig sokat tett hozzá az országhoz. Az elmúlt években pl azt, hogy soha ennyien nem mentek külföldre és úgy zuhanunk a legsötétebb fasizmus felé, mintha a '20-'30-as években élnénk.
"Hát a Matolcsynak adott 200 milliárd? "
A jegybank nyereségéből (aminek egyébként közel és távol semmi köze a költségvetéshez) döntött úgy, hogy létrehoz egy iskolát... Húha... Ez aztán a Matocsynak adott 2 milliárd...
"Plusz, amit paksra költünk, az egy befektetés, ami megtérül! "
Aha, csak annyit szeretnék akkor kérdezni, hogy mennyibe is fog kerülni Paks 2?
Ja, meg hogy milyen ipart fogunk előállítani ide 10-12 éven belül, ami felveszi a mai Paks villamos energiaszolgáltatásának 60%-át pluszban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!