Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik támogatja az alapjöve...

A Jobbik támogatja az alapjövedelmet?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a radikális jobboldali támogatja-e az alanyi jogon járó alapjövedelmet.

2014. nov. 3. 20:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

Én sem, pénzpazarlás.

2014. nov. 3. 20:51
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Méghogy a Jobbik támogasson olyan ötletet, amitől csak mégtöbb rézbőrű lesz az országban :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. nov. 3. 20:52
 3/20 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem. Vagy ha igen, az én szavazatomra a továbbiakban nem számíthat.

Tulajdonképpen így vagy úgy ma is van ilyen, hiszen éhen halni, megfagyni senkit nem hagynak. Bármilyen alacsony szinten is, de az életét fenntarthatja bárki jövedelem nélkül is.

Majd még az kéne, hogy minden munka nélkül még készpénzt is adjon a társadalom. Éppen, hogy felül kellene vizsgálni, megnyirbálni a segélyezést. Jó ötlet volt - lett volna - az ún. szociális kártya, de jogvédőék lehurrogták. Csak nagyon komoly feltételek mellett szabadna segélyeket adni.

2014. nov. 3. 21:03
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
És ki termelné meg azt az alapjövedelmet ??
2014. nov. 3. 21:12
 5/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem valószínű.

Épeszű ember nem is támogat ilyet.

2014. nov. 3. 21:29
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
ez az alapjövedelem a komcsik kampányötlete volt... kizárólag csak olyan emberek gondolkodnak az alapjövedelemben, akik az országnak rosszat akarnak és mellette súlyosan szociopaták is!
2014. nov. 3. 21:31
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg senki nem termelné meg.

Sokan most is minimálbérért dolgoznak, köztük én is.

Ha az otthon lébecoló kapna 50-60-at, én se szeretném kidolgozni a belem 60-70 ezerért ha alanyi jogon munka nélkül is megkapok közel ennyit és még marad időm is tanulni, mással egy kis pénzt keresni. Ezt valószínűleg sokan így gondolják akik keveset keresnek, ezzel viszont elfogyna az olcsó munkaerő, nőnének a bérek hogy valaki hajlandó legyen kiszolgálni a Mekiben, ezt követően az árak is felmennének, tehát az alapbér már nem lenne elég semmire. Ha egyáltalán az induló összeget ki lehetne gazdálkodni.

2014. nov. 3. 21:32
 8/20 anonim ***** válasza:
47%

Ez egy külföldi ZSIDÓ ötlet, hogy még több CIGÁNY legyen szeretett hazánkban.

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,

Hiszek egy isteni örök igazságban,

Hiszek NAGY-Magyarország feltámadásában.

2014. nov. 3. 21:43
 9/20 anonim ***** válasza:
55%
Egy fejlett jóléti államban én is támogatnám, de Mo.-n nem.
2014. nov. 3. 21:50
 10/20 anonim ***** válasza:
50%
Én támogatom a mindenkinek alanyi jogon járó alapjövedelmet. De akkor MINDENKINEK járjon!
2014. nov. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!