A Jobbiknak tényleg nincsen semmi köze Oroszországhoz?
Mi a probléma az Oroszország felé nyitással ? Területi revízió érdekében kinek kéne gesztusokat tennünk ? Vagy komolyan gonolod, hogy a gazdaságunk működne Oroszország nélkül ?
A Nemzetek Európájának nevezett konföderációs elképzelésüket miért nem említed meg ?
Nem vagyok a párt védőszentje vagy ilyesmi, de most mit kellene ezekkel a linkekkel kezdeni?
Adott egy jobbikos nő, akiről még soha nem hallottam, pedig követem a politikát. Elment a szakadár népszavazásra megfigyelőnek, és lefotózkodott egy putyinos pólóban... Joga van hozzá, másoknál meg a Che Guevara póló a divat... Egyszóval nem befolyásolja az életemet, holnap is felkel a nap...
Az index és a 444 mikor fog cikket közölni arról, hogy a ballib pártok milyen kapcsolatot ápolnak Izraellel, USA-val?
A ballib politikusok többet járnak izraeli és amerikai nagykövetségre, mint haza. A választások éjszakáján LMP székhelyén az amcsi nagykövet csápolt, letéve a vokság egy párt mellett.
Soros Alapítvány és külföldi államok által pénzelt ballib pártokkal mi a helyzet?
Ez rendben van? Ez nem nemzetbiztonsági kockázat?
Mitől jobb a világ két legnagyobb agresszora (USA, Izrael), mint Oroszország?
Izraeli elnök mondta, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot.
Izraeli kitűzőt viseltek 2010-ben országgyűlési képviselők az alakuló ülés napján. Sorolhatnám még a példákat.
Ismétlem: ez rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!