Cigányok mint ütő kártya?
Fizetős parkolóhelyen dolgozok..
Az a komoly mikor az új gazdag roma ül a 25 millás mercibe bejön el van neki magyarázva hogy a parkolás óránként 350 Ft mikor jön ki ilyet szól be mosolyogva hogy "jaj miből fizessem ki a 350 Ft-ot hát nekem nincs!"
Amikor mondom neki hogy jó akkor hívjuk a rendőrséget valahogy mégis előkerül az a 350 Ft apró! :D
"ha egy elcigányosodott faluban, csak egy olyan politikus nyerhet, aki lekenyerezi a cigókat"
Minél több egy területen a cigány, annál jobb eredményt ér el a Jobbik. Ezen logika alapján a Jobbik kenyerezi le legjobban a cigányokat?
1: Azért ez is jól tükrözi a magyar állapotokat, hogy már azzal kell kezdened, hogy védekezel.
2: Hát, nem irigyellek. Nekem olyan rövid a türelmem, hogy valszeg a következő pillanatban ököllel basznám be a szélvédőjét.
3: Ez így ebben a formában nem igaz.
A cigányságot nem csak szavazógépnek használják, hanem ingatlanár manipulátornak is. Beköltöztetik őket valahova, lerohasztanak velük mindent, az ingatlanárak lemennek a béka segge alá, aztán jön az önkormányzat vagy gazdag befektető és felvásárolja az egész telepet egy ingatlan áráért. Több helyen is előfordult már ez, legutóbb Győrben tapasztaltam.
Most a putri helyére sportközpont és szállodák épülnek, vagy fognak épülni a közeljövőben.
Hi, előző válaszoló.
Nem, védekezek, valaki már írt előtte, csak kitörölte a hozzászólást, vagy kitörölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!