Szocializmus vs Kapotalizmus. Melyiket támogatod?
Itt most ne a magyarországi szocializmusra gondoljunk,az valójában eltért a többi ország szocializmusától.
A definícióik alapján kérdezem,melyiket támogatod jobban,és ami még fontosabb: MIÉRT?
30: Átvitt értelemben végül is igen. Egyrészt minden áron arra törekednek, hogy a lehető legolcsóbban legyen valami legyártva, amiből az következik, hogy a drága újrahasznosítás kilőve. Ezek mellett létező dolog a tervezett elavulás is, ami megint nem a legjobb dolog a világon. A fogyasztói társadalomnak köszönhető az a mértékű környezetszennyezés, ami a Földön folyik...
A túlnépesedést én meg csak egyszerű emberi hülyeségnek tartom. Minek szülni olyan helyre gyereket, ahol még én sem tudok rendesen táplálkozni?
#30 részére! Amilyen hülye vagy, és olyan messzire elmennél, soha nem érnél vissza!!! Megkérlek rá, vidd magaddal a hasonszőrű gyepes elmével rendelkező "testvéreidet"!!!
A lényeg: 1.Ha egy adott bolygón nagyon nagy a létszám, többet is fogyasztanak! Ettől több a szennyezőanyag, "Tódorkám"!!!
2. A piacgazdaság érdeke a haszontalan lomok előállítása, eladása!!! És a BARMOK, mindent elhisznek és megvesznek!!!
Gondolom Te is!!!
Na ezért káros ez a két tényező!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amilyen marhán jöttél erre a világra, elképzelhető, azonos szinten távozol... Bár nem tudom a korod. Akár fejlődhetsz is!!! Hasznodra válna...
# 31
A gyermeknemzés, mint fajfenntartás ösztönös dolog. Azt meg hogy szül-e valaki nem csak attól függ, hogy akar-e. India legalábbis nem azért gyarapodik olyan mértékben mert gyereket akarnak szülni és azt akarják hogy ő is éhezzen.
A túlnépesedést különben sem tudod befolyásolni, megakadályozni. Majd a természet csinál valamit.
"Egyrészt minden áron arra törekednek, hogy a lehető legolcsóbban legyen valami legyártva, amiből az következik, hogy a drága újrahasznosítás kilőve."
Van aki olcsóbban ad el, állít elő termékeket és van aki a minőségre megy. De tudsz választani! A cégimázson pedig nagyon tud javítani ha kiállnak a környezetvédelem mellett. Nem úgy működnek a dolgok ahogy hiszed. A tudatos vásárlót nem lehet átverni. Megválogatja mit és honnan vesz. A másik kihasználása pedig az emberiség kezdetétől létezett, nem kapitalista találmány. Az emberi gyarlóságunkból ered.
"Ezek mellett létező dolog a tervezett elavulás is, ami megint nem a legjobb dolog a világon."
Ezt nem pontosan értem. Tervezett elavulás? Fejtsd ki légyszi bővebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!