Szocializmus vs Kapotalizmus. Melyiket támogatod?
Itt most ne a magyarországi szocializmusra gondoljunk,az valójában eltért a többi ország szocializmusától.
A definícióik alapján kérdezem,melyiket támogatod jobban,és ami még fontosabb: MIÉRT?
#22- ez ígyvan de nem törvényszerü hogy így kell lennie.
lehetne szakértői kormányzást is megvalósítani.
Hozzáteszem ez a párthüség a Fideszben van jelen a legnagyobb mértékben.
És még annyit hogy ez nagyon káros.
25: Minden pártban jelen van, nincs olyan, hogy valahol jobban, valahol kevésbé. A Fidesz, az MSZP, az SZDSZ és az MDF mind egy tőről fakadt anno, a Jobbik és az LMP meg a többi pártocska aminek a nevét sem tudom, mind egy-egy vadhajtás. Ezek mind kapcsolatban állnak egymással és egymást támogatják így-úgy-amúgy, lásd:
#25- nem törvényszerü hogy így kell lennie.
lehetne szakértői kormányzást is megvalósítani.
Én éltem a szocializmusban. Sőt, dolgoztam is. Bizonyos tekintetben jobb volt. Viszont jobban korlátozták a "szabadságot", ami jelenleg sem létezik, csak elméletben!
Most gazdasági-, akkor pedig eszmei rabszolgaság volt!
A szocializmust tartanám jobbnak, néhány változtatással.
Vagy a mostanit kell(ene) átalakítani. A magáncégeket fel kellene számolni, mert egy kis réteg igencsak élősködik a többi nyomorán! A kormánytagokat közmunkára vezényelni, mivel ők teremtettek lehetőséget a mérhetetlen kizsákmányolásra!!! Még a nép pénzét osztogatják pályázati
címen, és abból teremt munkahelyet egy vállalkozó! Ingyen pénzből nem nehéz, és még több szerencsétlen embert zsákmányolhat ki! A haszna nő, a "tulajdona" is, míg vissza nem veszi a jogos tulajdonos, a NÉP!!! Itt van már az ideje... Az egész bolygón fejetlenség tapasztalható.
Túlnépesedés, mérhetetlen környezetszennyezés. Jelenleg a Föld az ELMEBETEGEK paradicsoma!!!
# 29
Szerinted a túlnépesedést és a környezettudatlanságot a szabadpiac okozza? Az igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!