Mi baj a kurucz infoval?
a kurucinfoval semmi gond nincs... csak akkor vna gond h ha vki hirforrásként tekint rá.... minap láttam egy képet orbáról és feketesereg vezetöjével hát enyhén photoshop gyanus... csak enyhén... szla sztem ez böven elég...
és akkor ne is beszéljünk h híreket nem lehet igy megfogalmazni ahogy ők teszik akkor sem h ha "nemzeti érzésekkel rendelkeznek".... az iskolánkról is irtak.. mer helyesirási hibák voltak az egyik emlékmüvünkön... cim: Analfabétabalfa*zok készitették .... de maga a cikk egy az egyben a sonline.-ról volt kimásolva... meg ez a zsidózás, orkozás, ávh-zás ez ami undoritó benne
A Jobbik számára is nagy gond szerintem a kuruc.info.
Sokan összemossák a két dolgot, és mivel a kuruc nyíltan rasszista és antiszemita, ez alapján akarják rasszizmussal, antiszemitizmussal, cigányirtással stb. vádolni a Jobbikot.
Természetesen nem minden hazugság rajta, nehéz is lenne...
De igenis valótlan dolgokat állítanak időről időre. Nem tűnt még fel, hogy aki nem tetszik "Emőkének", abból hirtelen címoldalas hazaáruló lesz? A kedvencem, amikor régen jóban voltak valakivel, később meg nem, és ugyan azt a képet használták a két cikkben, egyszer pozitív, másszor mocskolódó aláírással.
Meg arra is volt már példa, hogy beküldtek egy nagy baromságot sok zsidózással, és simán kitették.
12:49
"Amerika válaszolt: "Bocs, itt szólásszabadság van.""
Meg ahogy azt Móricka elképzeli.
Ha a belügynek nem tetszene a zsurucinfó, percek alatt elérhetetlenné tudná tenni, _függetlenül_ attól, hogy "Amerika" mit mond (egyébként "Amerika" nem mond semmit, mivel nincs egyetlen "Amerika" nevű személy sem, a kontinens pedig nem tud beszélni). Természetesen az amerikai hatóságok is lekapcsolnák a kurucinfót, ha a magyarok ezt kérnék. De ha valamilyen okból mégsem, akkor magyar részről még mindig roppant könnyű lenne lekapcsolni.
Erre élő példa van, a FARC honlapjai, amelyeket a kolumbiai kormány tönkretesz vagy elérhetetlenné tesz függetlenül attól, hogy hol vannak bejegyezve. Azt csak a kurucinfó szellemileg hatéves rajongói képzelik, hogy a kurucinfó azért "védett", mert "Amerikában" van bejegyezve. Egy fenét. Azért működik, mert engedik működni.
Olvasgass híreket változatos helyekről 2008 nyaráról. Én csak az idevágó wikipedia szócikket másolom be (amely köztudottan nem a "szélsőségesek" felé részrehajló).
2008 nyarán több kísérlet történt az oldal leállítására, melyet a magyar kormány kezdeményezett az oldal szolgáltatóinál. A kormány már korábban is próbálkozott a készítők felkutatásával, viszont kéréseit az amerikai fél rendre a szólásszabadság alkotmányos jogára hivatkozva utasította el.[31]
Az oldal elérését először 2008. július 4-én délután 3 órakor tiltotta le a szolgáltatója, az amerikai SoftLayer cég.[32] A Kuruc.info első közleménye szerint nem történt amerikai hatósági intézkedés, csak a szolgáltató egyoldalú döntése volt, amiért pert indítanak majd. Ígéretük szerint más országból működtetik az oldalt is.[33]
Megjegyzendő, hogy egy nappal később, 2008. július 5-én több más, a magyarországi radikális jobboldalhoz kötődő honlap (Szent Korona Rádió, Gondola, a Jobbik és a Magyar Gárda honlapja) is működésképtelenné vált, de ezek pár nap múlva ismét elérhetővé váltak.[34]
Az oldal július 10-én indult újra, a szervert továbbra is az USA-ban, ám egy másik szolgáltatónál (Layered Technologies) üzemeltetve. Az új szolgáltató július 15-én szüntette meg az elérést felhasználási feltételek megsértésére hivatkozva, így csak egy statikus oldal volt elérhető a webcímükön, melyen reklamáló e-mailek küldésére biztatták az olvasókat.[35]
Július 19-én jelentette be Draskovics Tibor igazságügyi és rendvédelmi miniszter, hogy a leállítás a magyar kormány kérésére történt.[36] A Bombagyár információi szerint a magyar kormány titkosszolgálati eszközökkel, a szolgáltató elnökének megfenyegetésével érte el a leállítást.[37] Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő miniszter egy újságírói felvetésre, miszerint azért nem talál új szolgáltatót az oldal mert valakik nyomon követik a vándorlását így felelt: „A feltételezés megállja a helyét, ám arról már nem szívesen beszélnék, hogy kik, milyen technikával, milyen módszerekkel érik ezt el”[38][39] A Hírszerzőnek egy névtelenséget kérő ügyvéd bejelentette, hogy ő fordult Nancy Pelosihoz, a washingtoni képviselőház elnökéhez, amelyben elmagyarázta, hogy milyen károkat okoz Magyarországnak ez a honlap, s ennek hatására kapcsolták le végül az oldalt.[40]
Az oldal hosszabb szünet után 2008. augusztus 18-án indult másodjára is újra. 22-én megint elérhetetlenné vált néhány órára, amikor az új szolgáltató, a Fortress ITX vizsgálat alá vonta szerződési feltételek megsértésének gyanúja miatt.[41]
"A válasz megírásának időpontja: ma 00:58
Miért szerinted megérdemlik ezek a segítséget Haitin, ha felfegyverkezve rátámadnak a munkásokra? Tőlem egy forintot nem fognak kapni."
Hol látsz Te ilyet a videóban, mert én sehol.
Én azt látom, hogy sárban ugrálnak összevissza a haitiak, és egy ellenségnek kiveszik a belső szerveit (miután már hulla).
A második videón meg a katasztrófa utáni fegyveres emberekről és fosztogatásokról vannak képek, ami azért általános jelenség, és nemcsak a feketéknél van ilyen.
Ráadásul a White now címből sem az derül ki, hogy ez egy nagyon objektív videó lenne.
Na, de aztán jönnek a kurucos összemosások és csúsztatások, kettő is:
1.) A cikk eleje szerint: "Erdő Péter szerint nekik kell most adományokat juttatnunk."
Majd: "A cionista multikultit propagáló rabbik szerint őket kéne Európába importáljuk."
Most arról van szó, hogy ne támogassuk őket adományokkal, nem? Hogy jön ide az Európába importálása (importálás, mintha valami áruk lennének:S).
2.) Aztán valahogy a harmadik videó már áttér a Karibi-térségben fekvő Haititól, az afrikai Libériáig.
Hogy ott a feketék mekkora polgárháborút vívnak.
(Nem beszélve a videó nagyon mérvadó forrásáról.)
És ennek mi a halál köze van Haitihoz?
Vagy az a "tanulság" hogy minden fekete egyforma és bűnöző? Vagy luxus lett volna egy békében élő afrikai országot mutatni, neadj'Isten egy amerikait, ha már egyszer Haiti is ott van.
Az egész oldalnak egyáltalán nincs összefüggő koncepciója.
Mindig annak az ellentétét mondják, amit a mainstream mond.
Ha mindenhol arról van szó, hogy támogassuk a haitiket, akkor ők csak azért is ellenkeznek.
Szerintem kicsit furcsán értelmezik a szélsőség szót, aki szélsőséges, annak nem kell alapból minden mainstream dolog ellen tiltakoznia.
Szerintem a világ elhanyagolná Haitit, akkor meg az lenne a hír, hogy milyen érzéketlen a cionista multikulti szabadkőműves neoliberális stb...... világ.
Mondjuk én is inkább a magyarokat támogatnám, nem a haitieket, de nem azért, mert a négerek egy alsóbbrendű, bűnöző faj.
DE előbb támogatnám a haitieket, vagy az észteket, vagy Zimbawet (vagy a cigányokon kívül bárkit) mint a kuruc.infot! Nem hogy 400 forinttal, de még 40el sem!
Kíváncsi lennék milyen beteg lelkületű emberek szerkesztik ezt az oldal, ilyen töménytelen gyűlölettel elég szar lehet élni. Nem lennék a helyükben.
10:42
Figyelj, én kívülről-belülről ismerem ezt a MESÉT, de attól még MESE. Felőlem elmondhatod még hatszor, elomdhatod kínaiul, visszafelé és tótágast állva, akkor is mese marad.
én nem szólok bele se pro se kontra de ez hogy "mese", ez egyáltalán nem érv, csak monoton ismételgetés. elfogytak az érvek talán? :O
tényleg pártatlan vagyok, csak nem bírom nézni amikor valaki ilyen primkó szöveggel tud csak visszavágni
Azért én meghallgatnám a te mesédet, hogy szerinted miért szolgálja a kormány érdekeit és miért tudnák bármikor lekapcsolni. Szerintem én hoztam pár ellenérvet.
A szélsőséges veszéllyel való riogatásra legutóbb az SZDSZ épített kampányt tavasszal. Meg is lett az eredménye.
Mellesleg te demokratikus jogállamnak neveznéd azt, ahol az ellentétes véleményűeknek kuss és börtönbe velük? Én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!