Mi baj a kurucz infoval?
Hogy nem zsidajinfó!
Maszopinfó!
extrahiperliberálinfó!
Amúgy semmi.
mert az összes média közül a leghiteltelenebb.Sok hazugságot ír,vagy az igazságot elferdíti,manipulálja.Nagyon szélsőséges,kár,hogy sajtószabadság van és nem lehet betiltani.
Csak a Jobbikosok és a többi szélsőséges szereti és hisz neki.
Nagyon szomorú élete lehet azoknak, akik nem találnak más örömöt az életben, minthogy álnevek mögé rejtőzve (hja, mert a valódi nevüket ugye nem vállalják a szerkesztők, meg Amerikában működtetik a szervert, abban az országban, amit nem mellesleg gyűlölnek) szidják a zsidókat meg a cigányokat, mint "minden baj okozóit".
Valójában csak sajnálom ezeket az embereket. Meg azokat, akik olvassák.
Én nacionalista vagyok, de nem tetszik a kuruc. Azért mert egy nemzeti blikk. A hírek között van pár érdekes és igaz, de sok a felesleges igénytelen sz*r. Bocsi, sztem az nem egy nemzeti oldalra való hír, hogy nyert a fradi, vagy hogy mit énekel a fanka. Sz*rok mind a kettőre. Gagyi, és ilyen gagyi szintre van süllyedve az oldal. Na a hirdetésekről meg ne is beszéljünk, hogy rendeljek amerikából paprikát, meg thor steinar pólót.
Őszintén megmondom, biznisz-szagú az egész és bulvár színvonalon van az egész.
Szerencsére vannak hitelesebb, szókimondóbb nacionalista portálok is, akik vállaltan is hungaristák és ne határolódnak el 5 percenként ahogy kurucék. Én maradok náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!