Mi baj a kurucz infoval?
Teljesen hiteles, viszont mindent egyfajta cionista surlófénybe, és mások által be nem mutatott füst árnyalatba mutat be. Nem igazán kaptam még hazugságon, csak a polaritása egy kicsit illetve nem is kicsit szélső.
De ez inkább a stílusában és nem a hírértékében mutatkozik meg. De minek is tépem a szám, aki nem tudja a helyén kezelni a dolgokat, az ne írogasson ilyen portálokra mint ez.
Csak nézd meg ezt a linket például:
Mindenbe bele tudnak kötni! Komolyan mondom nekik már az is baj, ha valaki adakozik.
Ezért rasszisták, mert nemcsak a cigányokat vagy a zsidókat utálják (amire lenne is okuk), hanem már a négereket is, akikkel itt Magyarországon nincs is kapcsolatuk.
Amúgy meg állandóan szidnak mindenkit, egy vicc az egész!
A válasz megírásának időpontja: ma 00:58
Miért szerinted megérdemlik ezek a segítséget Haitin, ha felfegyverkezve rátámadnak a munkásokra? Tőlem egy forintot nem fognak kapni.
megírni, amit a mainstream média elhallgat, oké
fröcsögni, ideológiát gyártani belőle nem oké
telefonszámokat felrakni nevelési célzattal nem oké
Szóval 2: 1 az állás, a nem oké javára.
Kint van Győzike mobilszáma, tényleg az övé, én az előbb felhívtam és felvette a hülye cigánya... :)
20-9611-278
"az, hogy pártunk és kormányunk szemlátomást szándékosan hagyja működni (egyetlen utasításba kerülne elérhetetlenné tenni a szervert)"
Igenis megpróbálták elhallgattatni. Csak a szerver Amerikában van, és amikor ment az üzenet, hogy "Kapcsoljátok le, mert nem tetszik, amit mondanak." akkor Amerika válaszolt: "Bocs, itt szólásszabadság van."
Mellesleg szerintem is egy fröcsögő, álszent és hazug portál. De ez van. Ha betiltsák a kurucot, tiltsák be a népszabadságot meg az indexet is, hisz ők is csúsztatnak, elhallgatnak meg hazudoznak.
Mi maradnak, ha csak a teljesen korrekt hírforrásokat hagynánk működni? Semmi.
"Kint van Győzike mobilszáma, tényleg az övé, én az előbb felhívtam és felvette a hülye cigánya... :)
"
Ne aggódj, ő lesz a következő a gyilkosságsorozatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!