Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baj a kurucz infoval?

Mi baj a kurucz infoval?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 23:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
42%
a kurucinfo körülbelül annyira hiteles politikai hírforrás, mint a Blikk. Sajnos a társadalom egyre nagyobb része fogadja el ezt a portált tényforrásként, pedig pár lázadó ifjú dilettáns "politikus" népuszítása az egész.
2010. jan. 25. 23:56
 12/36 anonim ***** válasza:
75%

Teljesen hiteles, viszont mindent egyfajta cionista surlófénybe, és mások által be nem mutatott füst árnyalatba mutat be. Nem igazán kaptam még hazugságon, csak a polaritása egy kicsit illetve nem is kicsit szélső.

De ez inkább a stílusában és nem a hírértékében mutatkozik meg. De minek is tépem a szám, aki nem tudja a helyén kezelni a dolgokat, az ne írogasson ilyen portálokra mint ez.

2010. jan. 26. 00:23
 13/36 anonim ***** válasza:
65%

Csak nézd meg ezt a linket például:

[link]

Mindenbe bele tudnak kötni! Komolyan mondom nekik már az is baj, ha valaki adakozik.

Ezért rasszisták, mert nemcsak a cigányokat vagy a zsidókat utálják (amire lenne is okuk), hanem már a négereket is, akikkel itt Magyarországon nincs is kapcsolatuk.

Amúgy meg állandóan szidnak mindenkit, egy vicc az egész!

2010. jan. 26. 00:58
 14/36 anonim ***** válasza:
27%
Pl. az, hogy pártunk és kormányunk szemlátomást szándékosan hagyja működni (egyetlen utasításba kerülne elérhetetlenné tenni a szervert), mert a kurucinfó végülis az MSZP-SZDSZ-MDF érdekeit szolgálja.
2010. jan. 26. 05:01
 15/36 anonim ***** válasza:
72%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:58

Miért szerinted megérdemlik ezek a segítséget Haitin, ha felfegyverkezve rátámadnak a munkásokra? Tőlem egy forintot nem fognak kapni.

2010. jan. 26. 06:56
 16/36 anonim ***** válasza:
62%

megírni, amit a mainstream média elhallgat, oké

fröcsögni, ideológiát gyártani belőle nem oké

telefonszámokat felrakni nevelési célzattal nem oké

Szóval 2: 1 az állás, a nem oké javára.

2010. jan. 26. 10:08
 17/36 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon jo pelda a haiti video.Persze ha az allam nem segitett volna,akkor olyat raktak volna fel,hogy a "szegeny haiti arvak eheznek,es a mocskos kormany nem segitt rajtuk".Kis kocsoq banda az egesz....
2010. jan. 26. 12:25
 18/36 anonim ***** válasza:
36%

Kint van Győzike mobilszáma, tényleg az övé, én az előbb felhívtam és felvette a hülye cigánya... :)

20-9611-278

2010. jan. 26. 12:27
 19/36 anonim ***** válasza:

"az, hogy pártunk és kormányunk szemlátomást szándékosan hagyja működni (egyetlen utasításba kerülne elérhetetlenné tenni a szervert)"

Igenis megpróbálták elhallgattatni. Csak a szerver Amerikában van, és amikor ment az üzenet, hogy "Kapcsoljátok le, mert nem tetszik, amit mondanak." akkor Amerika válaszolt: "Bocs, itt szólásszabadság van."

Mellesleg szerintem is egy fröcsögő, álszent és hazug portál. De ez van. Ha betiltsák a kurucot, tiltsák be a népszabadságot meg az indexet is, hisz ők is csúsztatnak, elhallgatnak meg hazudoznak.

Mi maradnak, ha csak a teljesen korrekt hírforrásokat hagynánk működni? Semmi.

2010. jan. 26. 12:49
 20/36 anonim ***** válasza:

"Kint van Győzike mobilszáma, tényleg az övé, én az előbb felhívtam és felvette a hülye cigánya... :)

"

Ne aggódj, ő lesz a következő a gyilkosságsorozatban.

2010. jan. 26. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!