Így mégis mit akarunk?
Oké az rendben van hogy a magyar politikai felelős a mai helyzetért.
DE!
Azért a magyarok is rátesznek bőven egy lapáttal!
A magyar cégek többsége adót csal, keresi mindenki a kiskapunak egymással kicseszünk,átverjük egymást mindenki másból akar meggazdagodni
Szóval ilyen tipikus magyar ember!
De áradozni meg tudunk magunkról hogy így a magyar meg úgy a magyar...
Konkrétan ismerek egy vállalkozót aki úgymond kétes az adó ügyekben aztán sír hogy milyen itthon a helyzet nem mintha éhen halna ha normálisan fizetne mindent!
Csökkenteni kéne az adóterheket és akkor nem kéne csalni. Ma Magyarországon szabályokat betartva nem lehet nyereséges céget csinálni, így aki itthon belebukik megy egy országgal odébb és máris nyereséges tud lenni.
Sőt, bizonyos ágazatokban még nagyobb probléma a kartellezés. Van közöm az építőiparhoz és hihetetlen, hogy mi megy. Először én sem hittem el, aztán a saját szememmel láttam. Lehetetlen érvényesülni, a nagyok között...
A magyarok mindig is ilyenek voltak, sunyi, alattomos népség.
200 forintért simán eladnák a saját anyjukat, utána meg ártatlan arccal sopánkodnának, hogy eltűnt az anyjuk, nem tudják, hogy merre van.
Ha meg valaki rájönne, hogy mi lett vele, akkor nem az lenne a bajuk, hogy eladták a saját anyjukat, hanem még ők lennének felháborodva, hogy mégis mit képzel magáról az, aki kiderítette az igazságot.
Ismerem őket, nekem rengeteg ilyennel volt már dolgom sajnos.
# 1
Én meg azt látom hogy rendes adózás mellet se rokkannának bele a vállalkozások!
Inkább itt az megy hogy mininél több pénzt akarnak a telhetetlen magyar vállalkozók!
"Amíg ilyen undorító kormányunk van addig az adócsalás is egy természetes dolog."
Mert az undorító kormányunkban nem magyarok vannak, igaz? Pedig én azt hittem, hogy Viktórióék képviselik a keresztyén, nemzeti igazmagyarságot. :)))
"Spartacus70, ha ennyire gyűlölöd a magyar népet, akkor minek írogatsz egy magyar oldalra?!"
Mert le kell szoktatnom titeket a magyarkodásról, hogy végre normális emberek legyetek.
# 3
És mégis mért szeresse az ember a saját népét pont a saját népe veri át!
# 9
És ez mitől magyar ellenes viselkedés na látod ez is a tipikus magyar ami most te csinálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!