A vasárnapi és keddi tüntetések és az erőszakos székházostrom szervezője az a Gulyás Balázs, aki az MSZP internetes kommunikációját vezeti?
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 19:17
11/16 anonim válasza:
Kérdező! szerintem neked sürgősen orvosra van szükséged, súlyos depresszió jelei mutatkoznak rajtad.
Menj orvoshoz, ez jótanács fogadd meg.
12/16 anonim válasza:
Nem hiszem. Tényleg nem tudom, de nem lettek volna ott ezren sem, ha MSZP-s szervezte volna.
13/16 anonim válasza:
Ez nem ment volna pusztulásra, járványra vágyás helyett?
15/16 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek mindenkitől. Néha nagyon sötéten látom a dolgokat.
Nem gondolhattam komolyan
2014. okt. 27. 21:10
16/16 anonim válasza:
"erőszakos székházostrom"
Miről beszélsz? Én csak néhány békés fiatalt láttam, akik megunt, számítástechnikai eszközeiket felajánlották szeretett vezérünknek, aki mögött a magyar nép egységes támogatása áll. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!