A vasárnapi és keddi tüntetések és az erőszakos székházostrom szervezője az a Gulyás Balázs, aki az MSZP internetes kommunikációját vezeti?
Ez az ország megért a pusztulásra.
Remélem, hogy minél gyorsabb és fájdalommentes lesz. Sajnálom, hogy itt születtem
Én meg az ilyenektől vagyok rosszul, aki azt írja a saját országára, hogy megérne a pusztulásra, stb.
Nézz szét a világban, a legjobb demokráciákban is vannak tüntetések. Nyugat-Európában is. Sőt! A sokak által istenített USA-ban sokkal rendszeresebben élnek az demonstráció különböző lehetőségeivel. Ez is hozzá tartozik a demokráciához.
A rongálóknak meg tök mindegy, hogy mi vagy ki ellen tüntetnek éppen, ők csak kihasználják a lehetőséget, hogy kiélhessék az agresszivitásukat.
Had idézzek egy klasszikust neked: "el lehet innen menni, itt lehet minket hagyni"
Szia!!! Kellemetlen utat!!!
Gyerekek ne veszekedjetek. Mind ebben az országban élünk, még ha különböző képpen látjuk a dólgokat, van akinek ez fáj, van akinek az. De nem kell elmenni !
A kérdező is értelmes, fontos ember a válaszolók is azok, csak túlreagáltuk mind. Higgadjunk le srácok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!