A Budapestiek többsége azért mszp s mert félti a munkáját, meg a család is azért szavaz az mszp re mert a munkahelyet féltik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 18:50
11/14 anonim válasza:
"A Budapestiek többsége azért mszp s"
2009-06-07-én Bp.-en 22% szavazott az MSZP-re, szóval a budapestiek többsége nem mszp-s.
"mert félti a munkáját"
Mi köze a kettőnek egymáshoz? A szavazás titkos.
12/14 anonim válasza:
Re: 21:14: Igen, van. De tartom, hogy ha valaki érti a szakmáját (ha érti, bármi is az) és van diplomája nem biztos:
1. okos
2. gyakorlatias
3. képes átlátni a politikát
1. Nem tudom, hogy a budapestiekkel mi a bajod. Ti videkiek se vagytok kutyak! Altalaban az emberek hulyek es ez Bp-n feltunobb mivel az utcak nem halnak ki delutan 4 utan.
2. Az okossag nagyon relativ fogalom es a gyakorlatiassag is.
3. A politikat meg a politologusok se tudjak atlatni! Szoval ne allitsd azt, hogy te atlatsz mindent. Marha idegesito ez az arroganicia!
13/14 anonim válasza:
02:46: Ki mondta, hogy vidéken mindenki tökéletes. Eddig ahol jártam, több pozitív tapasztalattal gazdagodtam, főleg "vidéken" (Szeged, Pécs, Debrecen városokat azért nem sorolnám feltétlenül vidékhez). De ha a pesti ember kimozdul, hozza magával a városi gőgjét és próbálja osztani az észt. Végül kiderül, hogy nincs is mit osztani.
14/14 A kérdező kommentje:
Hála istennek nekem nincs diplomám! Én nem szeretek sz.pni valahogy nem állna a számra! XD
2010. jan. 28. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!