Budapestiek! Mit gondoltok Tarlósról?
"de nagyon pozitívat csalódtam benne. Egy-két névváltoztatós hülyeségtől eltekintve szinte minden intézkedésével egyet tudok érteni. "
akkor bizony te is szegény ellenes láncos kutyus vagy mint ő :)
"Tetszik, hogy szembe mer szállni a saját párttársaival, hogy nem köntörfalazik,"
Komolyan azt hiszed, hogy ez valami hatalmas tett? azt hiszed, hogy ő lett volna a jelölt, ha Orbánék nem 100%ig biztosak benne, hogy lojális lesz hozzájuk?
ja egyébként már bejelentette ,hogy nem indul újra. Majd meglátjuk 2014-ben.
Én még nem érzem, hogy a főváros élhetőbb lenne a Demszky érához képest. Persze az is rossz volt.
A leginkább a korszerű P+R parkolókat várom, meg az ingázós megoldások színvonalassá tételét.
Meg a bűz és mocsok felszámolását, ami persze az embereken is múlik.
Ő is csak egy politikus sokat ferdít, kettős mércével használ,képmutató, összeségével ügyes politikus.
De most bedarálja a fidesz minden az ő lejáratására megy, csípi a fideszesek szemét, nem mindent posztot ad oda nekik. Szerintem ezeket az esztelen átnevezéseket is a fideszesek erőltették rá. 03.kerületei vagyok ezért régebb óta figyelem a nyilatkozatait. Nem szavaztam rám nem is bántam meg. De mégis az egyik legszimpatikusabb fideszes v. álfüggetlen kormánypárti politikus. Csodát nem fog tenni, de azért remélem sikeresek lesznek a város fejlesztései. Ő is a fidesz szolgálója de legalább város politikus is.Demszkynél jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!