Hogyan hibázhatott ekkorát a Fidesz?
Eddig volt egy viszonylag biztos bázisuk,es jelentős tüntesek,megmozdulasok nem voltak,csak morogtak az emberek.
Most pedig az ellenzőiket felhergeltek es a sajat híveiket is eltaszították..
Hogyan véthettek ekkora hibát? Hogyan fogadhatták el ezt a netadót?
Nem hiszem, hogy ők most a szobájukban kétségbeesetten sírdogálnak a "hibájuk" miatt. Egyszerűen tökön ütötte őket a kitiltási botrány és napok óta annak megoldásán gondolkoznak. Addig megkérik a CÖF-t egy "spontán" Békemenet megszervezésére, meg beadnak pár botrányos törvényjavaslatot.
Szerintem nem ennyire meggondolatlanok, nagyon is kézben tartják a dolgokat, még ha nem is ez látszik. A lényeg, hogy nem szabad alábecsülni még egy ilyen romlott és erkölcstelen rezsimet sem.
Szerintem meg nem. Tavaly előtt Kata és Kiva bevezetése. Majdnem 500 ezer embert és céget vártak az új formába.
Ebből lett 12 ezer.
A fidesz mindig is elszámította magát. A traffikmutyi miatt évi 100 milliárd esik az állam kasszából. Ott is elszámolták magukat.
Most is ezt történt.
És most, hogy kedvenc foci huligánjai szétvágták a székházát... szerintem este biztos nem fog aludni, és egy kicsit ideges.
Mindig hibáznak!
Patkányok!
Így szavazzunk rájuk...soha többet , inkább nem szavazok.
Hányinger.
" A traffikmutyi miatt évi 100 milliárd esik az állam kasszából. Ott is elszámolták magukat. "
ò, dehogyis. Azok a milliardok most a haveri kor zsebebe csordogalnak.
Szerintem nagyon naiv aki azt hiszi hogy ez nem egy szándékos elterelés.
Amúgy fél éve sincs, hogy kétharmados többséggel megválasztották őket, szerinted érdekli most őket az a kb 20 ezer ember aki kiment? Az a lakosság 0.2%-a, rájuk meg több millióan szavaztak.
"Amúgy fél éve sincs, hogy kétharmados többséggel megválasztották őket"
Nem volt semmifele ketharmados tobbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!