Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik 1956-ban más országokba emigráltak?
Háát. én látok lehetőségeket..
Pedig 16 éves vagyok.
Maradni akarok.
ma 19:42
Miért büszkeség magyarnak lenni?
Mondj 3 okot ami miatt büszke vagy arra, hogy magyar vagy!
én ezért vagyok büszke a Hazámra amit hosszabb időre sohase tudnék elhagyni!!
Jól tették szerintem.Az én nagyszüleim is elindultak akkor, de visszafordultak, mert nem akarták itt hagyni dédiéket.Pedig ha megteszik, akkor én már kint születek, ez de fura.. : D
Egyébként én az orvosok röghöz kötöttsége után bármit el tudok képzelni, még azt is, hogy ha túl sokan mennek el innen, akkor egy idő után azt fogják mondani, hogy ennyi volt, innen már ki nem megy senki.Szerintem simán megtörténhet, itt semmi sem szent.
Igen érdekes egy kérdés, főleg a mai kivándorlás, nehéz rá válaszolni.
Szerintem itt kell minden megtenni h jobb helyzetet teremtsünk és ha nem megy akkor megértem, meg azokat is akik nagyon rá vannak szorulva a külföldi magasabb fizetésre. Az borzalmas h a sok tudós, meg orvos elkotor innen.
jól tették!
szerintem látták a jövőt!!
imádom magyarországot, de ami itt folyik, az gusztustalan!sehol más országban európában nem tömik ennyire a saját zsebeiket a vezetők!!!
Rohadjanak meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!