Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik 1956-ban más országokba emigráltak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 15:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Háát. én látok lehetőségeket..

Pedig 16 éves vagyok.

Maradni akarok.

2010. jan. 25. 20:01
 22/31 anonim ***** válasza:
jaja mi a suliban azt tanultuk hogy csak bűnözők mentek ki 56-ban elég érdekes elmélet,mert 1,5 millió bünöző?!jó azt hozzá kell tenni,hogy ezt még a kommunizmusban tanultuk.
2010. jan. 25. 20:35
 23/31 anonim ***** válasza:

ma 19:42

Miért büszkeség magyarnak lenni?

Mondj 3 okot ami miatt büszke vagy arra, hogy magyar vagy!

2010. jan. 25. 20:40
 24/31 anonim ***** válasza:
Irigylem öket amúgy kedves kérdező szerintem te is menekülnél ha lövöldöznek az utcákon, én is elmenék inkább minthogy a pincében remegjek hogy mikor jön valaki aki lepuffant, kényszerűségből kint is maradnák mert az otthonomban mármikor bíroság elé citálhatnak valami homályos indokkal.
2010. jan. 25. 21:03
 25/31 anonim ***** válasza:
20:40. Hát így hirtelen a golyóstoll, a transzformátor, meg a Rubik kocka.
2010. jan. 25. 21:21
 26/31 anonim ***** válasza:

én ezért vagyok büszke a Hazámra amit hosszabb időre sohase tudnék elhagyni!!

http://www.youtube.com/watch?v=X-qewn1tuic

2010. jan. 25. 21:26
 27/31 anonim ***** válasza:

Jól tették szerintem.Az én nagyszüleim is elindultak akkor, de visszafordultak, mert nem akarták itt hagyni dédiéket.Pedig ha megteszik, akkor én már kint születek, ez de fura.. : D

Egyébként én az orvosok röghöz kötöttsége után bármit el tudok képzelni, még azt is, hogy ha túl sokan mennek el innen, akkor egy idő után azt fogják mondani, hogy ennyi volt, innen már ki nem megy senki.Szerintem simán megtörténhet, itt semmi sem szent.

2010. jan. 25. 21:49
 28/31 anonim ***** válasza:

Igen érdekes egy kérdés, főleg a mai kivándorlás, nehéz rá válaszolni.

Szerintem itt kell minden megtenni h jobb helyzetet teremtsünk és ha nem megy akkor megértem, meg azokat is akik nagyon rá vannak szorulva a külföldi magasabb fizetésre. Az borzalmas h a sok tudós, meg orvos elkotor innen.

2010. jan. 26. 05:06
 29/31 anonim válasza:

jól tették!

szerintem látták a jövőt!!

imádom magyarországot, de ami itt folyik, az gusztustalan!sehol más országban európában nem tömik ennyire a saját zsebeiket a vezetők!!!

Rohadjanak meg!!

2010. febr. 1. 13:18
 30/31 anonim válasza:
Én is ezt tetten volna...
2010. máj. 24. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!