Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik 1956-ban más országokba emigráltak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 15:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

értelemszeráen ha ez így megy tovább, akkor itthon max a cigányok maradnak najó, szal a rossz és a jó cigányok, hogy ne legyen általánosítás, illetve itt marad egy csomó olyan magyar akinek nincs elég tudása vagy talpraesettsége, hogy külföldre menjen.

De egyenlőre még meglássuk mi hogy alakul.

2010. jan. 25. 16:28
 12/31 anonim ***** válasza:
Semmi bajom a kivándorlókkal, csak sajnos Magyarországról mindig csak a legjobb, legértékesebb emberek vándoroltak ki - politikai okokból kifolyólag - a selejt meg itt marad, él, virul, szaporodik és további generációkat késztet a kivándorlásra.
2010. jan. 25. 16:40
 13/31 A kérdező kommentje:
Ne idiótázz le kérlek! Az én családomban is volt erre példa, egyértelmű, hogy az én véleményem nem ez! Csak tudod másoktól nem mindig ezt hallom...
2010. jan. 25. 16:44
 14/31 anonim ***** válasza:
Hát igen nekem is van rokonom aki akkor belgiumba emigrált.Aztán ott hosszú évek alatt jó életet építettek fel maguknak pedig 18 évesen mentek ki ami szerintem iszonyatos bátorságra vall.
2010. jan. 25. 16:56
 15/31 A kérdező kommentje:
Az én ismerősöm 30 évesen ment ki és szintén szép karriert csinált. Szerintem is jól tette anno, én is fontolgatom a dolgot...
2010. jan. 25. 17:35
 16/31 anonim ***** válasza:

Szerintem jól tették.

Aki maradt, az három okból maradhatott:

- komcsi volt és ruszkibarát (nem voltak túl sokan, de nem is voltak túl kevesen)

- nem engedte a szíve itt hagyni a szeretteit és a hazáját (elég kevesen lehettek)

- nem volt elég önbizalmuk a dologhoz (na ők a túlnyomó többség/ lehet, hogy nekem se lenne)

Nyelvet kell tanulni, mint a szél, az tuti.

2010. jan. 25. 17:47
 17/31 anonim ***** válasza:
Mindenki jól tette, hogy kiment.
2010. jan. 25. 18:01
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
"HŐSÖK"
2010. jan. 25. 18:26
 19/31 anonim ***** válasza:
Az h jól tették, én is ezt tettem volna!
2010. jan. 25. 19:17
 20/31 anonim ***** válasza:
Ha tehetném, már én se lennék itt, bármennyire jó is magyarnak lenni (mert magyarnak lenni bizony büszkeség)
2010. jan. 25. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!