Hogyan kerülhetjük el az Európai Unió káros hatásának következményeit?
"Mint Irán, Oroszország, Kína? Csak mert láthatóan teszünk lépéseket afelé."
Ha erre írtad, hogy
" Király vagy. "
Akkor csak mondom, hogy ez nem trollkodás. A fidesz valóban elég közeli kapcsolatba próbál kerülni hozzájuk. Keleti nyitásnak nevezik.
"Nem trollkodtam. Ennek az információnak én is örülök. Csak szerintem sietni kéne. Az unió láthatóan meg akarja fojtani Magyarországot. Az Unió szerintem egy (itt inkább a nyugati részére gondolok), parazita entitáns. Tehát ezektől húznunk kell a fenébe."
Tart még az őszi szünet úgylátom. Hányéves vagy? 15 ?
Tudod mi lenne itt az EU nélkül? még a járdán sem közlekedhetnél biztonságosan,mert a fejedre zuhanna az épületek omladozó vakolatai,és ottmaradnál. MINDEN EU-s forrásból épül és újul meg,nem lenne enyi autópálya sem,meg úgy ámblokk semmi. De ha neked az kell,hogy itt középkori állapotok legyenek,gratulálok hozzá. Érvelni tudsz az EU ellen? vagy csak a liberalizmussal van fiatal korod miatt problémád? Hűdenagyhazafi!
Tuti ötlet.Neked tuti segíteni fog.Holnap én is ezt fogom csinálni egész héten át.Tanulj most,felelj sok ötöst beszerzel és jó lesz a félévi átlagod.Ja és felejtsd el ezt az oldalt.Ide csak a nagyok jönnek :)
Én is csak hétvégén jövök a hülyeségeimmel.
Üdv egy 15 éves gimis...
Az EU által okozott káros dolgokat úgy lehet kikerülni, hogy sehogy. Ez az új internacionalista diktatúra, a bevándorló-tábor, ami korrupt és még liberál-kapitalista is.
A sok hülye libernyák, akik itt hangoztatják, milyen jó Nyugaton, azok majd 10 év múlva úgy fognak menekülni Keletre, mielőtt az Afrikából érkezett menekültek - akiknek 25%-a AIDS-es -, a kis libsi s***üket szétk*rják, hogy ihaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!