Nem ellentmondásos az, hogy az MSZMP utódpártja, az MSZP, és annak utódpártjai megemlékeznek 56-ról?
MSZP utódpártjai: Együtt 2014, DK
Amúgy nem sül le a bőr a képükről?
16.15
a fidesz az internetadót is szidta...
"a fidesz az internetadót is szidta..."
Konkrétan mire gondolsz?
8-as azt pont az előttem kommentelők csinálják, amikor a forradalom leveréséért egy egész nemzetet hibáztatnak egy politikai csoport helyett, aminek ők is a tagjai.
Persze nem beléjük, hanem belém kötsz.
"nemzetet hibáztatnak egy politikai csoport helyett"
Ezek szerint Putyin, csak úgy véletlenül ott volt KGB-s ügynökként a politikai csoport "keze"ként?
16.20
most épp a google keresőre.
Elmondok valamit.
A nagyapám 1915-ben született, és 1945-ben háború után 3 évet hadifogságba töltött kint Grúziában, majd 1948-ban hazajöhetett.
Ezek után mint Horthysta lovastiszt nem lehetett iskola igazgató, viszont Orosz nyelvtanár képzésre iratta be az állam őt.
Utána elvégezte a Pártiskolát, így igazgató is lett, mind ez kántor-tanítóként és így párttag lett. Baloldali volt, hogy kommunista volt-e? azt nem tudom.
Egyszerű falusi általános igazgatóként ment nyugdíjba,igazság volt, szerette mindenki, pedig szigorú volt és művelt volt és az én nagyapám.
Anyám kislányként (1953-ban született) megtalálta a Trianon vissza táblát és nagyapám elmesélte neki, hogy mindenkinek ilyen táblát kellett tartania, annó a Horthy-rendszerben.
Rendszerváltás után MSZP-re szavazott 2003-as haláláig, mert azt tartotta normálisnak, Fideszre A finesz kifejezést használta, a Kerényi félékre, meg parasztokrata kifejezést.
Én is örököltem a Baloldal való bonzódásomat, ezért szimpatizálok a Párbeszéd Magyarországért Párttal.
Társadalomban Baloldali szociális gondolkodás mód lenne a jó, emberi és polgári jogokban nagyon liberális vagyok, és fontos nekem a környezet és állatvédelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!