Miért van a Fidesz hatalmon, amikor mindenhol csak szídják?
Belépek a Facebook-ra,tele ocsmány,primitív képekkel,hozzászólásokkal,állandóan Orbánt és a Fideszt szídják mindenért.
A TV ugyanez,az ellenzéknek semmi nem jó,csak cikizik,és szídják ott is a kormányt.
Mindenhol csak ezt látom egyre jobban,meg hát persze Tarlós István is egy hülye,stb.,stb....
Ha ilyen rossz a kormány,akkor miért van hatalmon,és miért lett ismét Tarlós a Főpolgármester?
Mert birka ebben az országban mindenki, szó nélkül benyelik a 39517537. féle adót is.
És ezt a Fidesz is pontosan tudja!
Azért néhány ember nagyon hangos, attól még nem biztos, hogy ők vannak többségben.
A valóság az, hogy az emberek fele el sem jár már szavazni. Tehát miden második embert hidegen hagy, ki van kormányon. A maradék 2/5-e nagyjából bal oldalinak mondható, 3/5-e nagjából jobb oldalinak.
További matekozással 10 emberből 2 fideszes, 2 fidesz ellenes. 6 meg inkább építi az országot a rombolás helyett.
Én a chipsadó óta utálom őket.
Nem azért, mert 2 liter kóla 230 ft. helyett 360 ft., hanem azért a szövegért, amit akkor levágtak.
Így az emberek egészsége, úgy az emberek egészsége....
A nagy lóf***t!
Aki ezek után nem vágja le, hogy ezek nem akarnak semmi mást, csak maguknak hasznot teremteni, az egy ökör.
Ezután jöttek a nemzeti dohányboltok!
Így a kiskorúak egészsége, úgy a kiskorúak egészsége...
A nagy lóf***t!
Nem dohányzok, így én ebből csak annyit láttam, hogy a közelben lévő, 20 éve üzemelő trafik, a 15 éve üzemelő újságok bezárt, és 1 négyzetcentire jött 5 dohánybolt.
Jött a bankadó!
Így a ge**i bankok, úgy a ge**i bankok...
Majd ők fizetik úgy is nem te!
A nagy lóf***t!
Az ára mindennek csak emelkedik.
Azok kapják a jobb életszínvonalat, akik már nem is dolgoznak, azok meg sz**nak, akikből megél az ország.
És a sok barom még ezek után rájuk szavaz.
Itt van ez az internetadó. Ez már a második olyan dolog, amivel szembemennek a korábbi "elveikkel", de lemerem fogadni ezek még a 2018-as választást is megnyerik!
A politika ilyen. Sokan szídják egymást, szokan nem értik miért szídják egymást.
Nekem csak ez jön le. Ezért nem szavazok 30 éve. Mert nekem ez a gyűlölet nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!