Hamarosan itt az önkormányzati választás, s mindenhol CSAK A FIDESZ plakátját lehet látni?
Figyelt kérdés
Miért nincs fent egyetlen bármely ellenzéki párt kampány plakátja?2014. szept. 13. 18:46
1/7 anonim válasza:
Hát nem hinném, hogy egy ócska plakátsorozat hozná vissza a z ellenzéket...
2/7 anonim válasza:
Hát, én kinézek az ablakon, és kapásból egy MSZP plakátot látok.
De a metróaluljáróban is van jópár Jobbik hirdetés kiragasztva, a liftben meg LMP és Fidesz van.
Szóval itt van mindenféle.
3/7 anonim válasza:
köszi, én vak vagyok 'politikai plakátok terén'
4/7 Koplárovics Béci válasza:
Ha az az érzésed, hogy mindenhol csak Fidesz-plakát van, akkor jó munkát végzett a Fidesz plakátjaival az óriásplakátos cég munkatársa. Jahogy a legnagyobb ilyen cég az Simicska-Nyerges tulajdon? Hm... Csakis véletlen lehet...
5/7 anonim válasza:
A kisfiú a Hatodik érzékben meg mindenhol halott emberek szellemeit látta.
Ne aggódj, van ez így, amikor valaki belecsavarodik valamibe.
6/7 anonim válasza:
A kérdező kérdése pont olyan értelmes, mint maga a kérdező. Vannak helyek Budapesten, ahol több jobbikos plakátot látok, mint Fideszest, néhol pedig az MSZP-sekből van több. Szóval, hol itt a probléma?
Vagy lehet arra várt a kérdező, hogy jön valami félhülye, és azt mondja neki, hogy: "Ja, szerintem ez a fityesz már törvénybe iktatta hogy csak ők tehetnek ki plakátokat, diktatúra van!!!"
7/7 anonim válasza:
Kérdező, te egy olyan rejtett nemzeti erőforrás vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!