Szerinted van reális esély, az internetadó bevezetésére a XXI. sz-ban?
Először is rengetegen neteznek és nem csak a filmtorrentezőkre gondolok, de onlinejátékosokra, youtubeosokra, fórumosokra, tanulókra is. Feltételezhetően hatalmas lenne a társadalmi nyomás a kormányon és érezné a FIDESZ, hogy hatalmas tömegeket haragítana el. Gondolom ezt nem akarná
A másik érv ellene, hogy EU-s tagok vagyunk, elvileg függünk a gazdaság révén reálisan gondolkozó multinacionális érdekektől, melyek és az EU-is kinyílvánította az internet szabadságát. Véleményem szerint akarnák és képesek lennének a kormányra erőszakot gyakorolni, hogy ne vezessék be
Harmadrészt ez a hátrányos helyzetű térségek integrációját nehezíti, mely következtében leszakadáshoz vezetne valamint a fejlődő térségek is jelentősen lemaradnának
A netadó bevezetése egy médiahack esetleg egy vicc vagy van realitása ?
a mai adatforgalmam 31 GB pedig csak youtuboztam (1080p) és játszottam.
31*150= 4650 Ft adó. Egy nap.
Ezek után vissza kell térni a VHS-re. Majd a slágerlisták közben felveszed a zenét és azt hallgatod, mint a régi szép időkben
Videotékák lehet visszajönnek ?
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz ebből semmi, éppen ez a lényege!
Majd holnap vagy holnapután bejelentik, hogy mégsem vezetik be az internetadót, a hülye nép pedig ünnepelhet, hogy milyen "jó" kormányunk van. Addig sem az amerikai botrányról beszélnek.
Lehet, hogy csak szimpátia felmérés ?
Most kiderül mennyire szeretjük az orbán-rendszert valójában ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!