Van reális esély arra, hogy ez a karikatúra valóra válik?
2010. szept. 30. 23:12
1/16 anonim válasza:
ajjjjj fidesz ide vagy oda, de nem unjátok még ???????
2/16 anonim válasza:
Jól sikerült. Amúgy,ha orbán olyan csodálatosan jól teszi a dolgát,akkor 100-200 múlva lehet.
4/16 anonim válasza:
Barátaim, ne legyünk már ilyen kishitűek!
Nem 40.000 Ft-os, 1000 Eurós!!
5/16 anonim válasza:
100-200 év múlva remélhetőleg nem lesz magyar forint, bár ki tudja.
Mondjuk ezt nem karikatúrának hívják de mind1.
A többieknek meg elmondom, hogy szerintem a kérdező úgy értette, hogy Viktor diktatúrát vezet be ezért kerül a képe érvényes fizetőeszközre, és a befektetői bizalom elvesztése miatt akkora lesz az infláció, hogy bevezetik a 40000-re címletet.
Na, én egyiktől sem félek.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. A második válaszolónak üzenem, hogy csak az értelmes véleményekre vagyok kíváncsi. Ha szerinted nincs rá esély, akkor írd azt.
2010. szept. 30. 23:39
7/16 A kérdező kommentje:
23:39-es köszönöm a kiigazítást. Igen, erre gondoltam.
2010. szept. 30. 23:40
8/16 anonim válasza:
Nem hiszem, mert a pénz 2001-es nyomtatású:P
9/16 anonim válasza:
Esély az mindenre van más évszámmal esetleg... :-)
Lehet, hogy én leszek rajta!
Milyen kis cukimuki fiúcska rajta a Viktorka.
10/16 anonim válasza:
tegnap 23:53
Nem akarok hímsoviniszta lenni, de még híres nő arcképét soha sem láttam egyetlen bankjegyen vagy pénzérmén sem, de azért remélem nemed összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!