Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A korrupciós ügy miatti...

A korrupciós ügy miatti kitiltás többek szerint döntheti az Orbán rezsimet. Ezek normálisak? Döntheti? Csak erősebbé teszi.

Figyelt kérdés

Egy normális országban egy ilyen ügy után nem lenne szabad lámpaoszlop a környéken. De itt Orbanisztánban? Majd indul a Békemenet, indul a narancsos agyhalott zombik serege, és még magasabbra emelik a Nagyvezírt.

Olvastam egy történetet melyben a hős minden ütést elnyelt és csak annál erősebb lett. Ha dupla erősen ütötted meg= dupla erős lett.

Na épp ilyen a Nagyvezír és sleppje is. Amíg vannak nyuggerek és zombik akik életben tartják a rendszert.

2014. okt. 21. 08:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a korrupciós ügy elég veszélyes most a fideszre nézve. Elmagyarázom, hogy szerintem miért. Már az is elég kínos, hogy magyar diplomatákat/köztistviselőket tiltanak ki az USÁból; itt van Orbán, a fidesz pártelnöke és a magyar miniszterelnök, akinek lépnie kell és két dolgot tehet.

1) Belső vizsgálatot indít a korrupciós ügy miatt, mert mint miniszterelnök, kötelessége ezt megtenni. Úgyis annyiszor mondja, hogy a nép becsülete a legfontosabb, meg ehhez hasonlók... Node azzal szerintem mindenki tisztában van, hogy a legtöbb fejesnek bizony valami-úton módon köze van a fideszhez. Ha Orbán vizsgálatot indítana és esetleg kihajítana pár embert, akkor az olyan, mintha a fidesz szembepisilné magát.

2) Nem csinál semmit, hanem bátor hazafiként "kiáll a magyar érdekekért" és próbálja elsimítani az ügyet. Ehhez például nagyon jó volt kiszivárogtatni az internetadót, a jónép szemében így eltörpül a korrupciós botrány. Viszont, ha nem tesz semmit, akkor azzal aláírja, hogy a fidesznek van rejtegetnivalója, és hogy őneki, mint miniszterelnöknek, tudomása van róla. Ebben az esetben a külföldi sajtó és a magyarok körében hiteltelenné válik. Ez, és az hogy rengetegen nem kedvelik a fideszt és Orbánt, egy nagyon veszélyes kombináció.

2014. okt. 24. 17:06
 12/12 A kérdező kommentje:

Hogy külföldön mi van azt nem tudom, de hogy itthon mi van azt tudom: Orbánnak legközelebb nem kettő, hanem 3/3-a lesz.

De ha Bandzsa Matolcsy számol, vagy Adószakértő Rogán, akkor még a 4/3-as se kizárt!

>>>

Ez, és az hogy rengetegen nem kedvelik a fideszt és Orbánt, egy nagyon veszélyes kombináció.

2014. okt. 25. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!