Szaniszló Ferenc és az Echo Tv vissza akarja venni Kárpátalját. Normálisak?
Normális.
A kivitelezhetősége más kérdés.
amikor először láttam, végigröhögtem a műsorát. Azt hittem ő is valami standup-os humorista.
aztán szóltak, h komolyan gondolja. na, akkor ijedtem meg....
Az a nem normális, aki nem akarná.
Mert szerinted trianon anno normális volt?
A külföldinek mindent lehet, nekünk meg még visszaszerezni sem szabad?
1 ember eddig aki kiállt az igaz ügyért.
AZ Echo TV színvonala:
http://www.youtube.com/watch?v=An1nP2IJhzs
Amúgy meg nem nyom semmit a lantban a szavuk. De tárgyilagosan is nézhetjük a dolog realitását:
Magyarország hadereje kerekítve 30ezer fő. Ez egy Budapest méretű város bevételéhez is édes kevés, nem hogy egy 1,2milliós lakosságú, 12ezer négyzetkilométeres terület bevételéhez, ahol az ukránok is jelentős réteget alkotnak az etnikai viszonyokban. Arról nem is beszélve, hogy ilyen magánakcióban a NATO úgy seggbe billentene minket, hogy a taknyunkon csúsznánk ki Ukrajnából. (mert ha önkényesen bevonulunk mint ahogy Putyin tette, akkor mi is agresszorok leszünk)
Előző vagyok:
Azt viszont hozzá kéne tenni, hogy erős és határozott diplomáciával érhetnénk el sikereket, ugyanis a ruszinok inkább élnek egy autonóm köztársaságban Magyarország részeként, mint az őket külön népként el nem ismerő Ukrajnában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!