Szaniszló Ferenc és az Echo Tv vissza akarja venni Kárpátalját. Normálisak?
És kimondta hogy erővel kell bevonulni?
Szaniszló sem mondta.
megértem azt aki aztmondja h nem kaphatjuk vissza kárpátalját,meg ne is akarjuk mert csak a nyűg lenne vele,meg csak 15% magyar már csak....
de akkor kérdem én,elvenni mért lehetett trianonnál?az nem volt baj?
#17.: "akik annyira vissza akarják venni, arra miért nem gondolnak, hogy az úgy szépen, békésen, beszéljük meg alapon soha nem ment a történelemben."
Mond neked valamit az a kifejezés, hogy "Bécsi Döntések"? Tudod, akkor is békésen, közös megegyezéssel(!) kaptunk vissza területeket. Ma miért nem lehet így?
Ne haragudj,de nem tudtam végignézni egyszerűen gusztustalan ez az ember.
Itt csak a szájkarate megy.Mint tudjuk a z Echo tv fideszes tv, ennek a videónak csak az a lényege,hogy április 6.-án választások lesznek és a fidesz szeretne minnél több szélsőséges embert(jobbikosat)maga mellé állítani.
Itt a legnagyobb vesztesek az ukránok nem elég ,hogy nyomorban élnek a közelmúltban lezajlott gyakorlatilag egy polgárháború és most még az orosz háborús veszély.
Mivel magyar miniszterelnök gyáva ember, így gyáva politikát folytat.
Nem várja el tőle a kutya se,hogy gerincesen ki álljon az ukránok mellett,de legalább annyit nyilatkozhatna,hogy "elítéli a katonai beavatkozást, és a határaink nyitva állnak a menekültek előtt" csak ennyit.
És ez a választók szemében sokkal szimpatikusabb lenne mint ez a fröcsögés az Echo tv-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!