Semmilyen közterületi nyilvános ellenzéki megmozdulás nem lesz október 23-án?
Figyelt kérdés
Úgy emlékszem, az előző években mindig volt, de most nem hallottam semmiről. Már ennyit se lehet összehozni? És miért?2014. okt. 20. 21:39
2/19 A kérdező kommentje:
Nem a Jobbikra gondoltam, hanem a baloldalra. Én a Jobbikot nem ellenzéknek, hanem a FIDESZ tartalékállományának, segédcsapatának tartom.
2014. okt. 20. 21:45
3/19 Koplárovics Béci válasza:
"Már ennyit se lehet összehozni? "
Ennyit tud a baLOLdalatok.
4/19 anonim válasza:
A külpolitikánkat elnézve csodálom, hogy idén még egyáltalán meg lesz tartva.
5/19 anonim válasza:
" Már ennyit se lehet összehozni? És miért?"
Mert akkora lúzerek. Mást nem lehet mondani erre.
Meg hát nem annyira sokan lennének már kíváncsiak rájuk.
6/19 anonim válasza:
Baloldai ellenzék már nem is létezik. Csak érdekcsoportjaik és kiskirályaik vannak.
7/19 anonim válasza:
Gondolom, mivel belátható időn belül nincs választás, nem akarják erre költeni az amúgyis kevés pénzüket.
8/19 anonim válasza:
"Tedd magad szabaddá" vagy valami hasonló nevű tüntetés, amit ráadásul nem is a Bukott Baloldal, hanem ténylegesen NER-en kívüliek szerveznek.
9/19 A kérdező kommentje:
Pont most hallottam én is róla. Hát ez is egy vérszegény, politikamentes civil szervezeti bemutatkozás lesz, és nem több.
2014. okt. 21. 07:42
10/19 homo ludensz válasza:
Az biztos hogy annak idején sem srácnak sem idősebbnek nem ilyen haza volt az álma amiért az életét is odaadta ami most Magyarországon a nagy szabadságot és függetlenséget jellemzi. Akkor hősként halt meg a ruszkik golyóitól de ma éhen halhatna nyomorultul mert még a szemetes kukáktól is elzavarnák. Nemzeti lobogó sem járna szemfedélként csak egy szociális temetés(valaki talán elkaparná).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!