Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják a magyarokat?

Miért utálják a magyarokat?

Figyelt kérdés
pl a cigányok, a zsidók, a románok, a szlovákok, osztrákok stb.
2010. jan. 24. 18:28
1 2 3
 21/23 rostas martin ***** válasza:

a francia rasszista nep ne rorohogtes.

franciaba elsz nem

menj el franciaorszagba tele van betelepulokel!szinte minden orszagbol jonnek ide!en itt lakok kb egy eve!itt vannak:arabok;afrikaiak;ciganyok;azsiaiak;oroszok;ukranok es meg vagy 100 nep!a magyarok i

2013. jan. 2. 00:06
 22/23 rostas martin ***** válasza:
16%

idegen befogadok nem a zsidok mar 500 eve elnek magyarorszagon es meg budos zsidoznak!en cigany vagyok velem is elofordult a suliba es az utcana budos ciganyozas es las csodat osszevertem azokat azta na gyerek azt mondta kiraboltam es ez van az oreg nenikel is en nem lopok de az egyik ismerosom elopott ket tyukot

az monta oreg hogy meg vitte a malcokat is a gyerek egy ev foghazat kapott.aztan rasszista oldalakat krealtok (kuruc info) csodalkozol hogy utalnak titeket

2013. jan. 2. 00:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Mert kell nekik az országunk de nélkülünk...
2017. ápr. 27. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!