Utálom Magyarországot! Hazaáruló vagyok?
Utálom, hogy ha bekapcsolom a TV-t, fél óráig az megy, hogy kit hogyan öltek meg, vertek meg, erőszakoltak meg és ki hogyan karambolozott. A második fél órában pedig az, hogy melyik politikus hány milliót keres, mekkora a lakása stb. Utálom, hogy mindenki szidja a kormányt, miközben ők választották meg. Utálom, hogy fél millió magyar külföldre menekült oszt erre Orbán: https://www.youtube.com/watch?v=uYzaq9rZp_k
Utálom, hogy a külföldre, menedék kérelemmel(!) ment cigányok miatt kivan írva:"NE LOPJATOK MAGYAROK!" Utálom, hogy aki szidja őket az egyből rasszista. Utálom, hogy mindenkinek tele van a töke az EU-val, miközben mi léptünk be. Utálom, hogy emiatt rengetegen Oroszországot éltetik, miközben az utóbbi 200 évben ők okozták nekünk a legtöbb kárt (1848, 1918, 1945, 1956, 40 év kommunizmus). Utálom, hogy a magyar emberek beletörődnek ebbe. Utálom a magyar focit... Persze sok mindent szeretek Magyarországban, de az mind történelem... El akarok innen menni! Ezekkel együtt, hazaáruló vagyok?
Attól, hogy utálod, nem vagy hazaáruló, csak tájékozatlan.
Nézz körül külföldön:
Au amerikai TV még szarabb... és a politikai elit nem csak a sajátjaitól lop, hanem a világ minden részétől is...
A francia meg az angol úgyszintén...
Csak a liberalista valódi hazaárulók évekig azt terjesztették a hozzád hasonló lassúbb felfogásúaknak, hogy külföldön minden sokkal jobb.
Ami Külföldön jobb az az, hogy a több évszázados gyarmatbirodalom oda öntötte az aranyat, az árút és az olcsó munkát és a mai napig abból élnek.
De ahogy függetlenednek az egykori gyarmatok, úgy kell új gyarmatrendszer után nézni.
Ez adta az EU-bővítési ötletet. Ázsia és Afrika helyett, helyben, a Római Birodalom mintájára megszervezték a modern gyarmatrendszert.
A beléptetésünk egy gyenge színjáték volt hatalmas hazugságokkal megspékelve, mint bécsi cukrászdanyitás meg hasonlók.
Oroszország....
Azt azért jó tudni, hogy az "úgy volt" hogy a Habsburgok hatalmas pénzt vettek kölcsön a Rotschildéktől, és ha a magyar forradalom sikeres, akkor soha nem tudják visszafizetni.
Ezért a Rotschildék felvásárolták az orosz hadsereget, akik szintén a zsebükben voltak, hogy segítsenek leverni a forradalmat.
És későbbsem az "oroszok" voltak a ludasok, hanem egy teljesen idegen ideológia képviselői... Ha nem tűnt volna fel, ez a társaság az orosz népet még jobban szívatta, mint másokat... tehát orosz érdekről nem beszélhetünk.
Ami azt illeti, ha mindenki elmegy aki utálja Magyarországot, akkor valóban elkezdődhet az ország újjáépítése a kerékkötők nélkül, azokkal akik szeretik.
Szóval... Ne vagy hazaáruló, és Isten áldjon !!!
Kérdező nem hazaáruló vagy, csak tájékozatlan. :) Most nem sértésből írtam ezt, de amiket leírtál az összes többi országban is megtalálható. Más országokban is történnek gyilkosságok, bántalmazások, csak ott nem merik nagyon a TV-ben mutogatni. Ott is ugyanúgy nyúlnak le pénzeket a nagy politikusok.
Az meg vicces, hogy szerinted itthon választják az átlag polgár választja a kormányt. :D Elárulom, hogy szerintem a szavazok 10%-át se dolgozzák fel és előre meg van beszélve kik lesznek bent. :)
Külföldre meg végképp ne menj. Zavar az itthoni kisebbség pátyolgatása? Mi lenne veled külföldön? :D Angliában egy palesztin éveken át erőszakolt meg fiatal lányokat. Mindenki tudta a kisvárosban, hogy ő volt, de senki nem mert ellene tenni, mivel tudták, hogyha már csak rászólnak rasszizmus miatt eljárás indul ellenük, meghurcolják őket és még nekik kellene kártérítést fizetniük.
Uram bocsáss meg, de azért az EU sokszor meg is érdemli, hogy sokaknak tele van a tökük. Most itt nem a helyi politikusok kamu szövegeire gondolok. Hanem olyanokra, hogy itthon kiakarták vágatni az összes akácot, stb. Nem azt mondom, hogy maga a sátán, de egy fokkal se különbek az általad szidott oroszoktól. Ráadásul itthon még nem is annyira EU ellenesek az emberek, mint sok más nyugati országban pl.: Németország, Anglia, Franciaország.
Nyugodtan mehetsz külföldre, viszont, ha itthon ezeket nem bírtad, akkor külföldön ki fogsz készülni.
Ja, és legközelebb normálisan írj már ki egy direkt provokatív kérdést. :D
Szerintem sehol sincs kolbászból a kerítés.
Pár dolgot meséltek / hallottam.
Azt sejtem hogy " vegetálnak " Ők is ott kint. Csak nem merik bevallani a dolgokat, nem a legjobb döntés volt.
Albérlet - rezsi - kaja stb ott se olcsóbb...
Én nem utálom, de nem is imádom.
Ide születtem, itt kell élnem. Márcsak azért is mert minő szerencse már az orosz nyelvet is elfelejtettem....
Angol meg egyéb nyelv számításba se jöhet, ahhoz már vén vagyok...
Na meg oda is a fiatalok kellenek.
"Albérlet - rezsi - kaja stb ott se olcsóbb"
Igaz, de mellé társul egy olyan fizetés amivel élni is tudsz. Két unokatestvérem ment ki Londonba, az egyik mosogatott, a másik a rajzait árulta a sznob angoloknak. Egy idő után meglett a pénz amiből tovább tudták képezni magukat. Az egyik unokatestvérem ma csoportvezetőként dolgozik egy informatikai cégnél, a másik pedig grafikus, és hihetetlen jól élnek. Na ezt próbáld meg Magyarországon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!