A Jobbik MSZP-bérenc? Vagy csak a Fideszt akarja kiütni a nyeregből?
szóval ha megnézzük a Jobbik megszólalásait, szinte mindegyikben bírálja a Fideszt. teszem hozzá jogosan. ezt vajon azért csinálja, mert az MSZP pénzeli őket, és ezzel akarja lejáratni a Fideszt, hátha nyernek még1x, vagy azért pocskondiázzák vég nélkül az ellenfelüket, mert ők akarnak kormányt alakítani?
köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
eddig nagyon bíztam a Jobbikban, rájuk szeretnék szavazni. a Fideszt eleve elítéltem, bár jobb mint az MSZP. kormányt kell váltani, csak nem tudom, ez majd merre viszi az országot...
"köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. "
Mi pedig az értelmes kérdéseket köszönnénk meg.
"A Jobbik MSZP-bérenc?"
Nem, nem kéne annyi hollywoodi filmet nézni, és akkor kevésbé valószerűtlenül gondolkodnál talán.
"Vagy csak a Fideszt akarja kiütni a nyeregből?"
Nagy hírem van: a pártok egymást ki akarják ütni a nyeregből. Ugyanis minden párt szavazatokat szerezne szerezni, és ezeket egymástól tudják megszerezni.
"szóval ha megnézzük a Jobbik megszólalásait, szinte mindegyikben bírálja a Fideszt."
Mivelhogy a Fidesz ellenfele. Mivel egy olyan párt, amely nem a Fidesz, ezért versenyhelyzetben van a Fidesszel. Nehéz megérteni?
"eddig nagyon bíztam a Jobbikban, rájuk szeretnék szavazni."
Szegény te :)
Íme a vonatkozó kampányfilm:
nem akar senkit sem kiütni...
TÉNY, hogy a mérleg nyelvét fogja betölteni a Parlamentben, a 75% többséget igénylő törvények, határozatok stb. elfogadtatásakor. (pl. új Alkotmány stb.)
ma 11:50
az alkotmány nem kétharmados?
ez csak egy felvetés volt, nem szentírásként kezelem.
külön köszönöm azon kedves hozzászólók válaszát, akik az értelmi szintemet firtatják.
gondoltam elgondolkodtok a kérdésfelvetésen, de ezek szerint még korán van...
MSZP-bérencségről már nem is tudom hol ne beszélhetnénk, de lényeg, hogy ilyen agyatlansággal sztem csak sjaát magukat járatják le a legjobban, legalábbis a kicsit is értelmesebb réteg előtt.
Nos a zsidó-pénz kérdése egy más téma és nagyon izgi téma, de ehhez nem kell messze menni ... az MSZP-nél vajon hogy is van ez ?
Persze mi ezt csak tippelhetjük na meg nem hivatalosan esetleg sejthetjük, bár aztán sokszor elég némelyikre ránézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!