Miért az index, origo,444 a legolvasottabb portál, hogyha az ország nagy része fidesz szimpatizáns?
"Tudna valaki mutatni statisztikát?"
Nézd meg a 2014-es választási eredményeket.
A szavazatát leadók 44%-a szavazott a Fideszre, amit ők, matematikai zsenialitásukkal 67-re tudták módosítani.
.
A rájuk szavazó 44%-nak 95%-ának szövegértési problémái vannak, ezért nem olvassák az általad például felhozott portálokat, mert nem értik meg.
Sajnos, a politikusok és szimpatizánsaik nem értik meg, hogy politikájuk csak akkor lehet jó, ha ismerik az ellenvéleményeket is.
Elvileg ez a látogatottsági ranglista: [link]
- Index
- Origo
- Hír24
- HVG
- 444
- Hír.ma
- Napi gazdaság
- ATV
- Hírkereső
- MNO
- NOL
"Ebből a 2 millióból szerintem nagyjából 1.7 képtelen használni az internetet, és önállóan tájékozódni, éppen ezért szopják be a Fidesz propagandáját"
Tévedsz. Én és sokan mások olvasunk ilyesmi portálokat, de ennek semmi köze a szavazáshoz. Fideszre szavaztam, mert mégis ki másra kellett volna? Volt jobb? Hát nem. Tudom, hogy nem a legjobb, de jelenleg nem volt jobb választás. (Persze kivéve faluhelyen, ott nyilván én is egy független de képzett és elkötelezett jelöltre szavazok, ha van ilyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!