Én mit tehetek azért, hogy jobb legyen az ország?
Van egy kép a fejemben, hogy én milyennek szeretném az országot, ez a jelenkor miatt tudom, hogy csak részben megvalósítható.
Tömören szeretném ha megmaradnának a hagyományok, de emellett nem lennénk maradiak, a hasznos technológiai újításokat kihasználnánk, az oktatás színvonala emelkedne, fellendülne az ország mezőgazdasága, lenne saját kézben lévő iparunk (pl. élelmiszer, textil)
Az a baj, nem értel a politikához. Olvasgatom a politikai híreket, politikai rovatokat de egyszerűen nem értem.
Nem tudom hol kéne elkezdenem, mert jót akarok, de így nem tudok tenni semmit úgy érzem.
Szedj szemetet!
Adj vért!
Ültess fát!
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Csinálj vállalkozást, alapíts céget, találj fel valamit.
Ezzel segíted az országot leginkább.
6
Ingyenes felsőoktatás, ingyenes európai mobilitási programok, és ingyenes online kurzusok (coursera, edx, stb) mellett aki nem tanul és fejlődik az csak magának és a lustaságának köszönheti.
Hát nehéz ügy.
De ha szeretnél tenni valamit akkor az nagy,fontos, és jó dolog legyen.(A nagy csak átvitt értelembe mondom).
Elmész és szavazol a Jobbikra akik tényleg jót akarnak.
De ehhez fel kell ébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!