Gyöngyöspatát elvesztette a Jobbik. Mi a véleményed?
Szerintem amúgy is alacsony volt a részvétel, ott meg nagyon sok a cigány, akik egyértelműen a Fityeszre szavaznak.
Így jártak.
Engem is eléggé elkeserített.... Kicsit azt éreztem hogy a Jobbik megkapta Gyöngyöst, de mégse sikerült megtartsa.... Nem tudom mi van a háttérben, lehet hogy rossz embert indítottak, vagy az emberek voltak megfélemlítve, esetleg lefizetve vagy megtévesztve, esetleg a személy akit indítottak mégse volt nyerő meg még ezer dolgot lehet okolni, de egyszóval van esély arra is hogy nem a Jobbik hibája volt.
de ott a másik lehetőség hogy a Jobbik mégse annyira jó , és a nép azt mondta hogy ebből a munkából nem kell... És ez egy kicsit engem szintén letört, lehet hogy most a liberálisok a hajukat tépik, de én a Jobbikba láttam a jövőt. Mert 12 év MSZP után, nem tudom hogy mindenki egyet ért-é, de szerintem nem lett jobb nekünk... Ha a baloldaliak úgy látják hogy jobb lett, akkor várom a kifejtve ahogy mi lett jobb, de szerintem értelmetlen a Fideszhez hasonlítani... Ez a logika szerintem nem megy hogy tudom hogy szarok vagyunk, de a Fidesz szarabb, nekünk nem szar párt kell, hanem egy olyan aki Magyarországot megmenti.
De a Jobbik a vidéki faluknak/városoknak a problémáira ígért megoldást, és ez egy kudarcnak könyvelhető, persze mondjuk 1 kudarc a másik 13 siker mellett, amibe régiséggel rendelkező települések is benne voltak, az nem annyira rossz. De mégis egy folt ez a tiszta munkán.
Nekem most arra nincs időm hogy pontról pontra végig tanulmányozzam a Jobbik gazdasági programját, elolvassam mindegyikről a kritikákat már ha vannak, és én is átgondoljam, mennyire ésszerű dolgok, de én remélem soha nem leszek birka a nyájban, aki nem tud semmit a pártjáról, de rá szavaz, és mocskolja a többit.
Minden esetre a Jobbik megkapta 4 évre a munkát, kapott nagyobb városokat is mint Ózdot, ha bizonyításra akarnak alkalmat, most kaptak és megmutathatják hogy mit tudnak. És ha sikerül nekik jobb körülményeket teremteni a településeken akkor értelmetlenné válik az a szöveg hogy a Jobbik csak gyűlölködni tud, és ez nem egy személyes vélemény lesz itt csak az marad hogy eredményes volt a politikájuk vagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!