A Jobbik mit fog kezdeni Ózddal?
Most olvastam, hogy Ózd az övüké lett.
Ózd az ország talán legrosszabb hírű városa, igen nagy a munkanélküliség, a közbiztonság is nagyon rossz.
"Ma a település lakosságának 93%-a magyar, 7%-a cigány nemzetiségűnek vallja magát.[6] (Egyes vélemények szerint azonban a cigányok lélekszáma eléri a 13 000-et,[7][8] azaz a 37%-ot.)"
forrás:Wikipedia
Nem azt mondom,hogy hagyni kell a várost a fenébe, de ezzel nem hiszem, hogy tudnak....
Tiszavasvárit, Gyöngyöspatát fellehet építeni, mert nem estek a végső stádiumba.....
Ózdon sok olyan cigány van akinek messze elér a keze, és nem riadnak vissza attól ha ölni kell. Egyébként cigányként mondom neked, ha nem csinálna ilyen emberellenes politikát a nagyra tartott pártotok, akkor a fajtám sem lázadna ellenetek. Még mielőtt bele kötnél, igen, van olyan cigány is aki valóban nem akar egyáltalán beilleszkedni sehova, semmilyen módon, őket nem is fogod tudni megijeszteni.
Nagyobb a füstje mint a lángja ennek az egésznek.
Egyébként magyarként mondom neked, ha nem csinálna ilyen társadalomellenes/életellenes/erkölcsellenes/etikaellenes/etc dolgokat/cselekményeket a nagyra tartott nemzetiségeket, akkor az én nemzetiségem sem lázadna ellenetek.
Direkt szebben fogalmaztam.
# 1
Azért a kormánypárt még mindig a FIDESZ!
Ne várj csodát.
5 jobbikos, 8 fideszes, mégpedig ez utóbbi a legganélyabb fajtából. Ózdnak nincs jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!