A Jobbik komolyan gondolja, hogy ők lesznek a Fidesz kihívói 2018-ban?
Magyarország több mint 3000 településéből mindössze 9 helyen nyertek, ami nem mondható olyan átütő sikernek. Miskolcon jócskán lemaradtak, pedig ott igazán esélyesnek tartották őket.
Vona Gábor beszédében kiemelte, hogy a baloldal megsemmisült, így a Fidesz kihívóivá ők váltak. Tény, hogy a baloldali pártok mélyponton vannak, s talán némelyiküket a megszűnés is fenyegeti, ennek ellenére olyan nagy népességű helyeken nyertek, mint Szeged, Zugló, Angyalföld, Kispest és Pesterzsébet.
Nem gondolják komolyan.
De, egy ellenzéki pártnak ezt kell mondani.
Ha megnézed, az LMP-től az MSZP-ig minden párt azt mondja, hogy következő választásokon leváltják a Fideszt.
Hogy nézne ki, ha egy ellenzéki párt azt mondaná, hogy ja, jó lesz a 2. vagy a 3. hely is.
A Fidesznek nincs kihívója,és ez így is marad '18-ban is.
Az ellenzéki pártok megbuktak.Az összes egytől egyig.
Én már végleg lemondtam ennek az országnak a felemelkedéséről. Ráadásul egy olyan párt sincs,amelyiket valós alternatívaként támogatni tudnám.
MSZP-köszi de nem,elég volt 2002-2010 között.
Fidesz-KDNP-köszi szintén nem,ennél korruptabb párt nemigen létezik,külföldön szabályosan röhögnek rajtunk,hogy ezek kellettek megint 4 évre.
Jobbik-hagyjuk már ezt a megvalósíthatatlan programot,és a szavazóit is..
DK-egy olyan emberrel az élen,akit az ország majdnem egésze utál?...
LMP-csak tengilengi megy,már őket is utálom,pedig a legtisztességesebb párt lehetne,de az égegyadta világon nem tesznek semmit azért,hogy feltörjenek.Meglégszenek az örök vesztes kategóriával.
Együtt-meg fog szűnni. Bajnai nélkül végük
PM-a kövi választásokkor be sem jutnak szerintem.
MLP- SZDSZ utód.
MI LESZ ÍGY VELED MAGYARORSZÁG?
Csak a önbizalmukat akarják erősíteni,de megelégednek Ózdal is ( mi lesz veled szegény Ózd,sajnálom a ózdiakat...)
Gyurcsány Ferenc leendő pártja lesz a kihívója a Fidexnek vagyis a Fidzsik fognak kapaszkodni Gyurcsány leendő pártjához.
"Ugyan, dehogy lettek ok kihivoi. Torpepart minimalis tamogatottsaggal. Idiotak mindig vannak, akik raju szavaznak, de nyerni sose fognak."
Ennek csak savanyú a szőlő, ezzel nem is foglalkoznék, mert szegény a gyűlölködéstől nem lát tisztán.
"Csak a önbizalmukat akarják erősíteni,de megelégednek Ózdal is ( mi lesz veled szegény Ózd,sajnálom a ózdiakat...)
Gyurcsány Ferenc leendő pártja lesz a kihívója a Fidexnek vagyis a Fidzsik fognak kapaszkodni Gyurcsány leendő pártjához."
Szerintem a te nyomorult sajnálatodra senkinek nincsen szüksége, tartsd tiszteletben az ózdiak döntését, és ne minősítsd! Ja, és az, hogy fletó pártja lesz a Fidesz kihívója..hát meg tudsz nevettetni, de ez egyelőre csak egy vágyálom neked, és az is marad. :D A tények, számadatok egészen mást mutatnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!