A Fideszre vagy a Jobbikra szavaznál?
Fidesz.
A jobbik egy komolytalan kezdeményezés. Míg nincsenek parlamentben addig csak megy a beszéd, hogy cigányok így cigányok úgy, meg csendőrség, mg magyar föld... ugyan kérem... mit tudnak ők a cigányokkal kezdeni? Semmit...
Az egész jobbik egy lázadó tinik gyülekezete, semmi valós tartalom nincs mögöttük... van 2-3 arcuk, aztán nagyjából ennyi..
ha megkérdeznétek 10 "hú én jobbikos" vagyok huszonévest, hogy nevezzen meg 5 jobbikos politikust, egy sem tudna többet mondani kettőnél...vajh miért... vona mint miniszterlnök? :D
"A jobbik egy komolytalan kezdeményezés."
na kb ha az ember ennyit elolvas a kommentedből kiderül hogy egy hülye vagy
és nem azért mert a fideszre szavazol
"A jobbik egy komolytalan kezdeményezés."
Majdnem megverte az MSZP-t,aki most kormányozza Magyarországot!
"Míg nincsenek parlamentben addig csak megy a beszéd, hogy cigányok így cigányok úgy, meg csendőrség, mg magyar föld... ugyan kérem... mit tudnak ők a cigányokkal kezdeni? Semmit..."
Akkor kap segélyt,ha dolgozik,csendőrség volt Magyarországon (1876-1945) 90% felett volt a felderítési képessége.
"Az egész jobbik egy lázadó tinik gyülekezete, semmi valós tartalom nincs mögöttük... van 2-3 arcuk, aztán nagyjából ennyi.."
8000tagja van, a FIDESZ-nek van kb ennyi. Tinin gyülekezete? Rengeteg nyugdíjas is jobbikos.
"ha megkérdeznétek 10 "hú én jobbikos" vagyok huszonévest, hogy nevezzen meg 5 jobbikos politikust, egy sem tudna többet mondani kettőnél...vajh miért... vona mint miniszterlnök? :D"
Hidd el megtudna,most ha te találkoztál eggyel,ne az alapján ítélj meg egy több százezres szavazótábort!
Vona Gábor történész,termékmenedzser,aki az ELTE-n diplomázott!
Ha már FIDESZ-es vagy:
A FIDESZ folyamatosan emlegeti az MSZP elleni harcot. Volt rá 8 éve,akkor miért nem harcolt? Miért szavazta meg Románia feltétel nélküli EU-s csatlakozását?
A jobbik még a parlamentben sincs,de:
-megalakította a magyar gárdát (amihez hasonló szervezetek működnek számos európai országban)
-meg kell nézni az eddigi EU-s munkájukat (hosszú lenne leírni)
-kezdeményezték a szovjet emlékmű eltávolítását. (szerencsére sikeresen indul)
A FIDESZ nem veti fel a komoly problémákat: államadósság újratárgyalása,cigány bűnözés stb
A FIDESZ jelenleg is a parlamentben van,de a szép szavakon kívül mit tud letenni az asztalra?
12:31-nek:
Te pénzt kapsz ezért a véleményért, vagy magad vagy ilyen hülye?
nem... én alapból ilyen hülye vagyok....
mindegy, lesz egy pár jó évetek aztán süllyesztő!
majd akkor visszajövök beszégetni, ha meg is valósul a nagy jobbik programból vmi... :D
"Vona Gábor történész,termékmenedzser,aki az ELTE-n diplomázott!"
pff.... :D
ilyenből van vagy 2000 az országban
Én még ugyan nem Szavazhatok de egyértelműen Jobbik!
Inkább szavaznák egy sokak által szélsőségesnek vélt pártra mint a hazaárulókra. A Fidesz csak dumál hogy ez lessz meg az lessz de semmi egyértelműt nem mondanak. A Jobbiknak megvan a saját programmja. Ha a jobbik hatalomra jutna és tegyük fel hogy csak egy dolgot teljesítenének a választási kampányukból már maga az többet érne mint a NÉHÁNY pártnak az egész "PROGRAMJA"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!