A Fideszre vagy a Jobbikra szavaznál?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 17:17
11/95 anonim 

válasza:

Már azt hittem ,hogy a f@szkalapok nem írnak ide! De b@ssza meg megint tévedtem. Engem lebunkózhatsz,itt büntetlenűl megteheted(ezért írnak ide a gyámoltalan p.cs.k !)
12/95 anonim 

válasza:

"A megélhetési gyermekvállalás visszaszorítása érdekében a családi pótlékot a 3. gyermektől felfelé adókedvezménnyé
kell alakítani. Minden gyermeknevelési támogatást iskoláztatási kötelezettséghez kell kötni."
Már ezért is megéri a Jobbikra.
14/95 anonim 

válasza:

Jobbik...es bebebe mostmar anyukam is rajuk szavaz...gyozott az esz :-)...
Ja, meg a tesoim meg nagymamam,nagypapam...Kereszteket meg nem kerdeztem de majd sort keritek arra is:)..
Ne pontozzatok mar le legyszi! :-)
15/95 anonim 

válasza:

Ha választási kényszerbe kerülök mindig a jobbikat választom...
16/95 anonim 

válasza:

Jobbikra de ha ezt a roma baratom megtudja akkor nekem is le lesz macsetaval vagva a fejem.
17/95 anonim 

válasza:

Jobbik.De sajnos még nem szavazhatok.
18/95 anonim 

válasza:

a fidesz tanácsadója és miniszterjelöltje szerint mindegy kire és mire szavazunk, bárkire
csak a jobbikra ne
na én pont ezrért ikszeleke a jobbikra
itt az elképesztően aljas video
inkább szdsz inkább mszp csak ne a jobbik
ezt mondja a fidesz
felfoghatatalan
20/95 anonim 

válasza:

Az egyetlen igaz pártra, a Jobbikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!