A Jobbiknak mekkora a támogatottsága jelenleg?
Ennyi és ekkora butaságokat!
1, A Jobbik nem fasiszta, hanem nacionalista, ami szokatlan áll liberálisok által elkúrt országba. Ahol a nemzeti felfogást ki akarták irtani.
2, Volt a rendszervarázsláskor 4 párt, akik ha jó végezték volna a dolgukat akkor St Jeromos pártja sem juthatott volna be, a Jobbok viszont egy tudatos párt.
3, A felmérések kedvéért nem mászkálna, hanem egy környezetből vesznek mintát, és szerintem nem a kifejezetten Jobbikos környezet volt, és itt 15%.
4, Pontosan a többi párt szavazói nem tudják hogy miért is szavaz a párjára, ez már sokszor bebizonyosodott, ahogy az is hogy nem tudják mit kellene csinálni, „ vakon bíznak”
Egy biztos sokkal több mint egy normális gondolkodó társadalomban kellene.Túl sok a fasisztoid érzelmű ember.
Fasisztoid.. te dilis vagy.
Egyáltalán tudod mit jelent a szó?? Mert van mikor nácizol, fasisztázol, antiszemitázol, mindegyik mást jelent hülye gyerek.
Magyarországon eddig hány romát öltek meg rassszizmusból?
Maximum néhányat.
S hány magyart?
Rengeteget..
Ennyit erről, hogy mi vagyunk a rasszisták, inkább a cigányok azok.
A kérdésre: szerintem kb. 20% állhat, de ez még sokat nőhet!
Kedves kérdező! Szerintem nyugodj meg, a Jobbik nem maga a Sátán:) A retorikájuk miatt sokaknak unszimpatikusak, ahogy alőadják a dolgaikat, de az elképzeléseik jók, mert gyökeres változás a cél, nem pedig az h ki legyünk szolgáltatva a nyugatnak! Magyarország egy erős ország, nem a gazdasággal van a baj, hanem az emberek mentanitásán! Emberiségből deficites az ország! A Jobbik szeretne kialakitani egy hazáját szerető, összefogó országot, de ehez mindenkinek bele kell adni a magáét. A hozzáállásról beszélek, nem jó az h mindenki a másikat hibáztatja, holott mindeenkinek a saját háza táján kéne elkezdeni a pozitiv gondolkodást, az építő munkát, a másság elfogadását, az előítéletek leépítését. Nem kívülről kell várni a változást, hanem nekünk kell tenni érte, és ha egyénileg kevés akkor csoportokban erősebek vagyunk.
Nem muszáj a Jobbikra szavaznod, de akkor tolvaj hazug, és szájhős pártokra se tedd!
Mszp=Fidesz
Mindkettő aláírta a Lisszaboni szerződést, vagyis nem sokat számít kire szavazol, ugyis az Eu fogja irányitani az életet az országban, Az Eu meg a nagy gazdasági érdekek.
Olvastad a Lisszaboni szerződést?
Szerinted a magyar tv-kben miért volt róla hírzárlat?
Miért nem elemezték ki h miről szól?
Mert a média is a kormány kezében van.
És akik aláírták azoknak az az érdekük, h az ő ppozicióik megmaradjanak, és minél zsírosabb prémiumokat meg bónuszokat kapjanak. Szépen eladták az országot a nyugatnak, jöhet a magyar föld felvásárlása, meg az ingatlanok ára az égbe ugrik majd. És a Fidesz meg az Mszp karöltve együtt tette. Nekem egyik se kampányoljon, h ők az emberek érdekeit tartják szem előtt!
Szerintem 15%-nál többet nem fog elérni a Jobbik. EP választáson sok ismerősöm rájuk szavazott, viszont mikor megkerdéztem őket, hogy április 11.-én kire fog voksolni, többen azt válaszolták hogy a Fideszre.
Természetesen ismerőseim véleményei nem jelenti azt hogy ez országosan így lesz, de nekem úgy tűnik hogy sok ember nincs tisztában a Jobbik programjával, vagy talán radikálissága miatt húztak vissza a Fideszhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!