Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbiknak mekkora a támogato...

A Jobbiknak mekkora a támogatottsága jelenleg?

Figyelt kérdés
És ez folyamatosan nő, vagy esetleg már csökken?
2010. jan. 23. 00:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Olyan 10-15% között.
2010. jan. 23. 08:06
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Ennyi és ekkora butaságokat!

1, A Jobbik nem fasiszta, hanem nacionalista, ami szokatlan áll liberálisok által elkúrt országba. Ahol a nemzeti felfogást ki akarták irtani.

2, Volt a rendszervarázsláskor 4 párt, akik ha jó végezték volna a dolgukat akkor St Jeromos pártja sem juthatott volna be, a Jobbok viszont egy tudatos párt.

3, A felmérések kedvéért nem mászkálna, hanem egy környezetből vesznek mintát, és szerintem nem a kifejezetten Jobbikos környezet volt, és itt 15%.

4, Pontosan a többi párt szavazói nem tudják hogy miért is szavaz a párjára, ez már sokszor bebizonyosodott, ahogy az is hogy nem tudják mit kellene csinálni, „ vakon bíznak”

2010. jan. 23. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy biztos sokkal több mint egy normális gondolkodó társadalomban kellene.Túl sok a fasisztoid érzelmű ember.

Fasisztoid.. te dilis vagy.

Egyáltalán tudod mit jelent a szó?? Mert van mikor nácizol, fasisztázol, antiszemitázol, mindegyik mást jelent hülye gyerek.

Magyarországon eddig hány romát öltek meg rassszizmusból?

Maximum néhányat.

S hány magyart?

Rengeteget..

Ennyit erről, hogy mi vagyunk a rasszisták, inkább a cigányok azok.

A kérdésre: szerintem kb. 20% állhat, de ez még sokat nőhet!

2010. jan. 23. 11:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Szerintem nyugodj meg, a Jobbik nem maga a Sátán:) A retorikájuk miatt sokaknak unszimpatikusak, ahogy alőadják a dolgaikat, de az elképzeléseik jók, mert gyökeres változás a cél, nem pedig az h ki legyünk szolgáltatva a nyugatnak! Magyarország egy erős ország, nem a gazdasággal van a baj, hanem az emberek mentanitásán! Emberiségből deficites az ország! A Jobbik szeretne kialakitani egy hazáját szerető, összefogó országot, de ehez mindenkinek bele kell adni a magáét. A hozzáállásról beszélek, nem jó az h mindenki a másikat hibáztatja, holott mindeenkinek a saját háza táján kéne elkezdeni a pozitiv gondolkodást, az építő munkát, a másság elfogadását, az előítéletek leépítését. Nem kívülről kell várni a változást, hanem nekünk kell tenni érte, és ha egyénileg kevés akkor csoportokban erősebek vagyunk.

Nem muszáj a Jobbikra szavaznod, de akkor tolvaj hazug, és szájhős pártokra se tedd!

2010. jan. 23. 12:07
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

Mszp=Fidesz

Mindkettő aláírta a Lisszaboni szerződést, vagyis nem sokat számít kire szavazol, ugyis az Eu fogja irányitani az életet az országban, Az Eu meg a nagy gazdasági érdekek.

Olvastad a Lisszaboni szerződést?

Szerinted a magyar tv-kben miért volt róla hírzárlat?

Miért nem elemezték ki h miről szól?

Mert a média is a kormány kezében van.

És akik aláírták azoknak az az érdekük, h az ő ppozicióik megmaradjanak, és minél zsírosabb prémiumokat meg bónuszokat kapjanak. Szépen eladták az országot a nyugatnak, jöhet a magyar föld felvásárlása, meg az ingatlanok ára az égbe ugrik majd. És a Fidesz meg az Mszp karöltve együtt tette. Nekem egyik se kampányoljon, h ők az emberek érdekeit tartják szem előtt!

2010. jan. 23. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
A Jobbik képes lenne 40%ra! Ha a retorikájuk más lenne.Mert az tarja távol az embereket tőlük, a céljaik jók. Ha kevésbé lennének arogánsak, kicsit szabadabb elvűek( abortusz eltörlése, vallásoktatás...) Sokan a skinheadekkel azonosítják őket, de ez nem így van.Ha atúl szélsőséges szimpatizánsaikkal leülnének elbeszélgetni, h befejezik a gyűlöletbeszédet, akkor sok szavazatuk lenne.Ha ezek nem jönnek össze, akkor még nem érettek a kormányzásra. Az meg hogy a hatalomtól milyenné válhatnak nem tudhatjuk. Lehet h ők is meghülyülnek mint a két nagy párt.
2010. jan. 23. 12:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem 15%-nál többet nem fog elérni a Jobbik. EP választáson sok ismerősöm rájuk szavazott, viszont mikor megkerdéztem őket, hogy április 11.-én kire fog voksolni, többen azt válaszolták hogy a Fideszre.

Természetesen ismerőseim véleményei nem jelenti azt hogy ez országosan így lesz, de nekem úgy tűnik hogy sok ember nincs tisztában a Jobbik programjával, vagy talán radikálissága miatt húztak vissza a Fideszhez.

2010. jan. 23. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Szebb jövőt minden igaz MAGYARNAK!
2010. jan. 26. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!