Úgy tűnik a Jobbiknak igencsak döcögősen megy a kopogtatócédulák begyűjtése. Mit gondoltok, tényleg 30%-os a párt támogatottsága, mint ahogyan azt sok-sok forumozó híreszteli?
Nekem sem volt problémám, gyorsan összejött.
Szerintem 20-25% között lesz. De én nem a legjobb körzetben voltam. Szabolcsba és Borsodba, sokkal hamarabb összeverték és sok helyen 50% felet megkapták.
Na, mintha Óbuda kedvező terület lenne a Jobbiknak. :)
Vidéken más a helyzet...
Na, egy órányi séta alapján (főleg egy Zsindex cikkből) lehet is ám következtetni.
Én ma adtam le az egész családét, 6 darabot a Jobbikra, plusz legalább 10-15 ismerőstől, szomszédtől, és ugyanannyi munkatárstól hallottam, hogy ők is, és a különféle családtagjaik is nekik adják. Ez alsó hangon olyan 100 kopogtató lehet csak az én szűk ismeretségi körömben.
„Rajtunk csapódik az undor, ami felhalmozódott az emberekben. Csalódtak az emberek az elmúlt húsz évben, minden pártból elegük van”
Poén, hogy "Jobbikos Miklós" arra fogja az emberek elutasítását, ami miatt más aktivisták szerint meg pont feléjük fordultak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!