Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy tűnik a Jobbiknak igencsak...

Úgy tűnik a Jobbiknak igencsak döcögősen megy a kopogtatócédulák begyűjtése. Mit gondoltok, tényleg 30%-os a párt támogatottsága, mint ahogyan azt sok-sok forumozó híreszteli?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 22:03
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Ja, linket is mellékelek, mert tudom, hogy kérni fogjátok...

[link]

2010. febr. 19. 22:04
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Vannak nehéz körzetek. De olyanok is, ahol kopogtatás nélkül kaptunk 2500(!!!) darabot. Én 20% körüli eredményre számítok.
2010. febr. 19. 22:05
 3/27 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sem volt problémám, gyorsan összejött.

Szerintem 20-25% között lesz. De én nem a legjobb körzetben voltam. Szabolcsba és Borsodba, sokkal hamarabb összeverték és sok helyen 50% felet megkapták.

2010. febr. 19. 22:09
 4/27 anonim ***** válasza:
27%
Tegnap olvastam egy politológus felmérését.A Fidesz támogatottsága 35-40,az MSZTP 15,a Jobbik eléri az 5 %-os küszöböt.Csak a hangjuk olyan nagy.
2010. febr. 19. 22:10
 5/27 anonim ***** válasza:
21%
Hát az enyémet még időben meggondoltam,hogy ne adjam át nekik!Erről és még négyről lemaradtak...
2010. febr. 19. 22:10
 6/27 anonim ***** válasza:
73%

Na, mintha Óbuda kedvező terület lenne a Jobbiknak. :)

Vidéken más a helyzet...

2010. febr. 19. 22:13
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Nem igaz. Zalában és Békésben mindenképpen elsőként adták le a cédulákat, bár a gyűjtés természetesen nem mehet mindenhol ugyanúgy (meg hát van, ahol erősebbek a fideszes aktivisták, akik ugye a szükséges 15-szörösét szándékozzák összegyűjteni...), szóval lehetnek körzetek, hogy nem könnyű.
2010. febr. 19. 22:13
 8/27 anonim ***** válasza:
78%

Na, egy órányi séta alapján (főleg egy Zsindex cikkből) lehet is ám következtetni.

Én ma adtam le az egész családét, 6 darabot a Jobbikra, plusz legalább 10-15 ismerőstől, szomszédtől, és ugyanannyi munkatárstól hallottam, hogy ők is, és a különféle családtagjaik is nekik adják. Ez alsó hangon olyan 100 kopogtató lehet csak az én szűk ismeretségi körömben.

2010. febr. 19. 22:14
 9/27 anonim ***** válasza:
74%

„Rajtunk csapódik az undor, ami felhalmozódott az emberekben. Csalódtak az emberek az elmúlt húsz évben, minden pártból elegük van”

Poén, hogy "Jobbikos Miklós" arra fogja az emberek elutasítását, ami miatt más aktivisták szerint meg pont feléjük fordultak az emberek.

2010. febr. 19. 22:16
 10/27 anonim ***** válasza:
85%
Az 5 százalékukról annyit, hogy azok az okos politológusok az EP választás előtt is a "Jobbik talán bejut" mondatokat szajkózták.
2010. febr. 19. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!