Úgy tűnik a Jobbiknak igencsak döcögősen megy a kopogtatócédulák begyűjtése. Mit gondoltok, tényleg 30%-os a párt támogatottsága, mint ahogyan azt sok-sok forumozó híreszteli?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 22:03
11/27 anonim válasza:
Én az első kopogtatók érkezésekor darabokra téptem az ajánlószelvényemet, mert egy fárasztó nap után este 8-kor kopogtak be, és másnap még fárasztóbb (12 órás munka) napom volt, úgyhogy felbosszantottak. Nem adtam oda senkinek. Nem Jobbikosok voltak. Szerintem ilyen is van bőségesen, aki nem adja oda, vagy azért, mert hozzám hasonlóan járt, vagy azért, mert nem jutottak el hozzá, vagy azért, mert nincs ideje megállni a bódéknál (Pesten pl. több közlekedési csomóponton is vannak gyűjtőbódék, de ha meglenne a cédulám akkor se lenne időm megállni, mert járműtől járműhöz rohanok, 1 perc fennakadás 10-15 este akár 20 perc késést is jelenthet, munkába menet ez nagyon kellemetlen, hazafelé meg már fáradt vagyok, és leginkább este 8-kor végzek, nem szeretek huszonéves nőként a sötétben mászkálni.
12/27 anonim válasza:
Az 5 százalékukról annyit, hogy azok az okos politológusok az EP választás előtt is a "Jobbik talán bejut" mondatokat szajkózták.
Hagyd már!
Ez a hazudós Mszp-s, aki mindig okoskodik hazudozik, és linkelni másolni semmit nem fog soha!
Pont olyan mint Gyurcsány.
13/27 anonim válasza:
szerintem meglesz, az emberek közül a jobbik híveket érdekli leginkább...
14/27 anonim válasza:
Nem vagyok sem hazudós,sem MSZP-s.De a Jobbikot sem szeretem.Linket azért nem csatolok,mert nem tudom tegnap melyik oldalon olvastam.Valahol a Startlapon.Ha akarod,te is utána kereshetsz.
15/27 anonim válasza:
Adjon az Isten!
A jobbiknak nagyon jól megy, mert kb az összes megyében és az összes választókörzetben a jövőhét végére összefog jönni nekik!
Én nem is megyek gyűtjeni, mert házhoz hozzák...
16/27 anonim válasza:
Mivel különb a Jobbik mint a többi?Megváltják a világot?
17/27 anonim válasza:
22:27 A parlamenti pártokhoz képest ez a reális várakozás.
18/27 anonim válasza:
Nálunk az I. kerületben ennek a hétnek a végére meglesz a minimum mennyiség a Pörzsének,és még hol vagyunk a végétől...igaz, itt inkább a Fideszesek vannak többségben,de remélem,hogy ez Áprilisra múlt idő lesz!
19/27 anonim válasza:
Nem tűnik úgy.Ezek a felmérések semmire se jók majd a választáson eldől és lehet meglepetés.
20/27 anonim válasza:
Kedves Jobbikosok!Sajnálom hogy ilyen ostobák vagytok!
Leírnak valamit ami szépen hangzik.Ez így van.
Semmi nincs a megoldásokkal kapcsolatban.Ez nem tetszik.
Elvakultak és csak azt tudjátok hangoztatni"SZEBB JÖVŐT"volt más pártoknál szívhez szóló szlogen,mára ez unalmassá vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!