Magyarokon múlik. Elnézve a kivándorlást és az itt maradó réteget....még akár kormányzó is lehet. Sajnos.
2014. okt. 8. 16:49
7/13 anonim válasza:
Adja Isten, hogy ne legyen.
2014. okt. 8. 17:15
8/13 anonim válasza:
Remélem, hogy nem lesz! Fel kéne oszlatni, átvizsgálni a tagjait és megalapítani egy új semleges magyar nemzeti pártot(nem támogat semmilyen országot és nem áll egyik oldalon sem bal/jobb). Ha megalakult ez az új nemzeti párt akkor nem szabad azokat a hibákat elkövetni, mint a Jobbik. Nekem ez a hosszú távú célom, remélem sikerülni fog.
2014. okt. 8. 18:23
9/13 anonim válasza:
Szerintem a Jobbik hosszú ideig jelentős tényezője maradhat a magyar politikának. Ez már rég nem az a párt, ami a gazdasági világválság miatt tudott megerősödni, gyakorlatilag mindenhonnan szívja el a szavazókat, s még a lejáratás ellenére is egyre csak növelik a szavazótáborukat. Nem tudom egyébként, hogy mi lehet a titkuk, engem például egyáltalán nem fogott meg az az eszmerendszer, amit ők képviselnek, de ettől függetlenül el kell ismernem a tényt, hogy nem várt módon, sikeresen épültek be a magyar politikába.
Ha pedig nem jön létre egy hiteles, megújult balközép, akkor akár a Fidesz váltópártja is lehet Vona pártja.
2014. okt. 8. 18:29
10/13 anonim válasza:
Jó látni hogy vannak még ilyen normális emberek.Nem szimpatizálsz a Jobbik eszméivel mégis kulturáltan kitudtad fejezni a véleményed.
A kérdésre válaszolva: Szerintem is lesz még 8 év múlva Jobbik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!