Én ezért titkolom, hogy Jobbik szavazó vagyok, te mit gondolsz?
A videóban megkérdezett agyalágyultak tömege sajnos elég jelentős részben vannak jelen a párt szavazótáborán belül. Nem mintha a többi párt nem építene a hülyékre (gyurcsány nyugger hadteste, békemenetes fanok...), de azért ez akkor is durva.
Egyetértek abban, hogy ami Palesztinával történik, az kegyetlenség, de ezek a beszólásokon akkor is néztem.
A végén meg az elmaradhatatlan Mocskoszsidóóó-zás, mint valami agyament focimeccs.
Ez a "Mi vagyunk Európa palesztinjai" kicsit vicces, én is Jobbikos/jobboldali vagyok, de nem szeretem az ilyen megjegyzéseket, nevetséges,hogy úgy mondjam.Messze nem így van.Sokkal nagyobb problémát jelentenek a cigányok mint a zsidók, a zsidók képesek betartani az együttélés szabályait Magyarországon, és ők még dolgoznak is, ha nem érné őket ennyi provokáció az országban szerintem jobb lenne a két nép (magyar-zsidó) között a viszony.Persze lennének "turbózsidók" ,de nem sokan.
A videón pedig a palesztinok mocskos zsidóztak és én megértem őket, ez a legkevesebb.
Mi a Jobbik megoldás a gazdasági válságra?
A cigánybűnözés egy nem létező fogalom a nyolcvanas évek óta. Azért mert rasszista kifejezés? Nem, azért mert akkora bebizonyosodott, hogy a bűnözés mértéka a társadalmi réteggel van összefüggésben, és nem a származással... De ehhez kevés a józan paraszti ész, ehhez kellene az egyetem. Legalábbis úgy hallottam...
A zsidók felsőbbrendűség érzete... :D Ne haragudj, de ilyet kimondani... Nekem egy csomó zsidó származású ismerősöm van, de soha egyetlen eggyel sem találkoztam még, aki azt éreztette vagy gondolta volna, hogy ő felsőbbrendű a vallása miatt... Sőt, meg fogsz lepődni, nem is foglalkoznak a származásukkal tized annyit sem mint te. Igaz hétvégente mind összegyűlnek világösszeesküdni. Kitalálni hogy vegyék a te vagyonodat, és erre alapítanak külön egy bankot... Én a helyedben vigyáznék.
"amivel megoldásokon gondolkodok, pl cigánybűnözés, gazdasági válság, zsidók felsőbbrendűségi érzetének megszüntetése."
Igen...és mi lenne a KONKRÉT megoldás, a politikai haszonszerzésen, és a megélhetési politizáláson illetve az uszításon túl?
Mert félszavakból sejtetések vannak (pl.: kisebbség gettósítása stb.) meg gyülöletkeltés, de megoldási javaslat meg nincs. Nem is lehet mert ha lenne megoldás az a párt végét jelentené.
A gyüleletkeltésen túl nincs programjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!