Mit gondolsz a pánfinnugorizmusról?
Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 14:40
2/15 dellfil válasza:
"Pánfinnugorizmus"? Hehehe... Ezt a viccet most ötölted ki? Nem rossz... pánfinnugorizmus. Nagggyon jó.... :DDDD
3/15 anonim válasza:
milyen jeleit látod, hogy létezne pánfinnugrizmus?
4/15 anonim válasza:
Azt gondolom róla, hogy az elmúlt hetekben találtad ki (már volt ebbe az irányba mutató kérdésed itt nem egy). Amúgy ilyen mozgalom nem létezik, és nem is fog létezni, mivel értelmetlenség. Semmi közös érdekünk nincs a mordvinokkal és a nyenyecekkel.
5/15 A kérdező kommentje:
az nem is az én kérdésem volt.
2010. jan. 22. 17:38
6/15 anonim válasza:
na ekkora hülyeséget sem hallottam még...nagyon unatkozhatsz
7/15 anonim válasza:
A finnugortól mint fasiszta törzstől elhatárolódom!
És kárpótlást igényelek a finnugorok által elkvöetett népírtásért, aminek 3-szor lettem az áldozata!
8/15 anonim válasza:
Liberális nyilaskomcsi agymosás. Tokió újra szabad magyar város lesz, a Fuji hegyen újra magyar zászló lobogjon!
10/15 anonim válasza:
Én a hun-szkíta-avar-magyar-perzsa-sumér-akkád-asszír-etruszk-szaracén-japán-párthus-német-római-palesztin-frank-dakota folytonosságban hiszek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!