Most ennyire hülyének néz minket a Jobbik?
Miért lenne kínos a téma?
Én ugyan a Jobbikra fogok szavazni,de nem vagyok elvakult rajongójuk,vagy tagjuk,nem is leszek,azt hiszem.
Csak ezt a blogot nem tartom hiteles információforrásnak.Ilyen hiteles van a kurucinfo is.
"Én ugyan a Jobbikra fogok szavazni,de nem vagyok elvakult rajongójuk,vagy tagjuk,nem is leszek,azt hiszem."
Nem vagy elvakult rajongójuk, csak percek óta azon izmozol, hogy megpróbáld elterelni a témát. Igazi elfogulatlan nemjobbikos hozzáállás ez, tényleg :DDDDD
Nem vagy elvakult rajongójuk, csak percek óta azon izmozol, hogy megpróbáld elterelni a témát. Igazi elfogulatlan nemjobbikos hozzáállás ez, tényleg :DDDDD
Csak a végén nehogy valami keringési problémáid legyenek!
"Csak a végén nehogy valami keringési problémáid legyenek!"
Valamit esetleg jobbik-ügyben, kiscsillag? Csak mert a jobbik a téma, nem az egészségi állapotom (amúgy kösz az aggódó törődést, jól vagyok)?
Én azt nem értem, hogy beadnak egy olyan papírt, amiről ordít, hogy hazugság, és akkor a pártkatona nem elgondolkodik, hogy lehet, mégis valami büdös a jobbik körül, hanem mszp-zik, meg fideszezik, meg mellébeszél. Igen, csal mindkét párt. De ez alapján a jobbik is, és így hiteltelenné vállnak.
Most vegyem be, hogy egy párt egész évben 1 225 000 forintot költött? 2008-ban? Na neee. Na neeee.
Olvasni nem tudsz,vagy értelmezni?
Itt mint írtam van 20-30 párttag,akiknek a fele nem fizet tagdíjat.Ráadásul nagy részük nincs egy éve a pártban.
A megyében még egy szervezet van,hasonló kvalitással.
Nem tudom hány tagja van a jobbiknak,viszont nem csodálkoznék ha ezer alatt van(majd megkérdezem az illekétestől).Tudod szavazni rájuk nem csupán pártagoknak lehet.
Egyébként meg nem érdekel hogy esetleg máshol hogy megy,itt látom mit tesznek és itt ez a fontos.Nekem számít,ha megválasztok valakit,az ne csak Pesten legyen politikus,hanem a szűkebb pátriájában is.
Kiscsillagszóró !
Te pontosan olyan vagy mint a két nagypárt, ugyan azt az attitűdöt képviseled, és még a Jobbikról mondják hogy agresszív stb.
De miért is nem lehet a többi pártról beszélni? Mert te ezt eldöntötted?
Te nem liberális vagy véletlenül mert azok szokták ezt a felfogást követni.
Az a véleményem hogy a Jobbiknak muszáj a két nagyrabló párt mellett legalább annyit alkalmazkodni hogy a parlamentbe bejusson. Ezt mindenki tudja, mert a szabályokat a két korrupt párt alkotta, de a Jobbik következetesen kivégzi őket, Persze nem fegyverrel, hanem azzal hogy sorra fogja a javaslatait pld a pártfinanszírozásról benyújtani!
Lehiggadtál, megnyugodtál, csibefasírt?
Szerinted mennyi ennek a székháznak az éve s fűtési számlája?
Szerintem már az sem telik ki belőle! Ahhhh ha ha ha ! ha ha!
Kiadások:
Ezer Ft-ban
1. Támogatás a párt országgyűlési képviselőcsoportja számára
2. Támogatás egyéb szerveknek
2.690
3. Vállalkozások alapítására fordított összegek
4. Eszközbeszerzés
942.696
5. Működési kiadások
580.322
6. Politikai tevékenység kiadása
576.675
7. Egyéb kiadások
10.751
Összes kiadás gazdasági évben:
2.113.134
Kelt: Budapest, 2009.09.01.
A Fideszé meg még ennél is durvább!
Te melyik rabló és csaló párt szimpije vagy?
15:05
"Itt mint írtam van 20-30 párttag,akiknek a fele nem fizet tagdíjat."
A Jobbik ezt máshogy tudja:
"A párt alelnöke szólt a Jobbik sikereiről, terveiről. ... országosan 603 szervezete és körülbelül hétezer tagja van pártjuknak."
Melyik az igaz információ? Az alelnök szerinti 7000 tag, vagy a beszámolóból kiszámítható 12 tag?
Másként fogalmazva: a gazdasági vezetők hazudoznak vagy az alelnök hazudozik? Esetleg mind?
"De miért is nem lehet a többi pártról beszélni? Mert te ezt eldöntötted?"
MERT A KÉRDÉS TÉMÁJA A JOBBIK.
Egyébként megkérdezhetem, hogy miért nem lehet a Jobbikról beszélni, miért kötelező TERELNI? :DDDDD
Vicces a vergődésed, pártkatona :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!