Most ennyire hülyének néz minket a Jobbik?
14:18
Itt most nem az a kérdés, hogy az MSZP beszámolója egészében véve pontos-e, hanem az a kérdés, hogy mi hihetőbb. Hogy egy 30 ezres tagságú párt beszed 60 millió forint tagdíjat (MSZP), vagy hogy egy 6 ezres tagságú párt beszed 57 ezer Ft tagdíjat. Amíg erre nem válaszolsz meggyőzően, addig ócska jobbikos propagandistának tűnsz, nem többnek.
Elárulom, mi a különbség az MSZP és a Jobbik között. Minden párt azt csinálja (és minden vállalkozó, és minden magánszemély...) Magyarországon, hogy a gazdasági műveletei egy részét más nevek alatt végzi. Ilyen-olyan bété, ilyen-olyan alapítvány. Biztos, hogy te is hallottál már olyasmiről, mint áfavisszaigénylés a számítógép után, amit a gyereknek vett valaki, mert van egy bétéje, amiben ez "irodaeszköz" :)) (tipikus 90-es évekbeli történet). A pártok ugyanezt csinálják, csak nagyban alapítványok stb. közbeiktatásával. Tehát a pénzmozgások egy része benne van a beszámolókban, más része nincs.
Különbség: a Jobbik olyan szinten amatőr módon hazudik, hogy teljesen hihetetlen, sőt, vicc kategória a beszámolója. Az MSZP-s beszámolóra mondhatod, hogy nem hiszed el, de nem tudsz benne olyan számot mutatni, ami eleve hihetetlen. Én most ránéztem a Jobbik beszámolójára meg az előbb Jobbik-zombi kommentjére (tagdíj: 400 forint / fő / hónap), és egyből találtam egy olyan ellentmondást, ami alapján fel lehetne jelenteni a jobbikot.
itt úgy 20-30 közötti a tényleges tagok száma(nem írom le a számot.
Közülük sokan talán egy havit se fizettek be,örülnek ha megélnek valahogy és mint írtam a párt nem pénzeli őket,nincsenek ajándékok,juttatások.
nem muszáj elhinned,viszont én utánnajártam,nem a vastagbőrön szerzem az ismereteimet.Jobban hiszek a saját szememnek.
Ja,én nem vagyok párttag,viszont ha bármiben segíteni kell fogok.Ingyé.
14:22
"Én Jobbikos vagyok de én sem hiszem, viszont azt tudom hogy mindent az aktivisták végeznek, és nincs több száz fizetett pártmunkás, bérelt iroda."
Ugye nem zavar, hogy pár perce írtad, hogy szerinted a tagdíj náluk 400/hónap (=4800/év) és a tagdíjbevételük 2008-ban 57 ezer forint? ugye az ilyen apróságok téged nem zavarnak, a beszámolójuk tök hihető, a többi párté viszont nem? :)))))
És azt elhiszi valaki,amit az MSZP bevallott?
Kizárt,hogy ezek beérték volna ennyivel,mint amit hazudtak.Ha véletlenül igaz az 1,4 milliárd,még az is sok ennek a sok hazaáruló,országot eladó szemétnek.
Mi az a 1,4milliárd?
Alhangon a 8×10× ét költik! És azt kik támogatják és mit kérnek cserébe?
Szerinted ennek a székháznak mennyi a havi fűtés ami csak egy tétel, és hányan dolgoznak benne, autó stb Több 100milla évente csak ennek.
És itt a beszámolója 2008ról, csak vesd össze a kettőt és neked is csurogni fog a könnyed a nevetéstől, vagy ökölbe szorul a talpad, hiszen itt az egész Budapesti bevétel a kerekkel együtt van jelölve. És természetesen a Fidesz is hasonló!
Figyú,ne itt izmoskodj!
Én azt mondom,hogy ahol laksz keresd fel a helyi jobbik elnökét,minden hónapban tartanak taggyűlést,menj el és kérdezd meg,hogy eddig ki mennyit fizetett,mennyi pénzt kaptak,illetve mennyit költöttek.Ha ez megvan jöhetsz beszámolni.
Addig meg hinni a tamplomba járj.
Még annyit "ezek akarnak elszámolást" helyett,"ők akarnak elszámolást" a helyes.Szóval templom helyett inkább egy kis nyelvtankorrepetálás.Bár ha internetes bulvárok helyett szépirodalmat olvasol ezentúl,az is fog csiszolni rajtad.Van mit.
14:30
A téma most a jobbik, nem az mszp, ha nem vetted volna észre, kiscsillag.
14:34
"kérdezd meg,hogy eddig ki mennyit fizetett,mennyi pénzt kaptak,illetve mennyit költöttek.Ha ez megvan jöhetsz beszámolni."
Én elhiszem (más nem is hihető), hogy SOKKAL TÖBB pénzt kap és költ el a jobbik, mint ami a beszámolóban olvasható, pl. csak a tagdíjbevételük 1000 taggal számolva 4,8 millió lenne.
De akkor ezek az összegek MIÉRT NEM SZEREPELNEK a beszámolóban? Takargatnivalója van a Szent Jobbiknak, amely Nem Olyan, Mint a Többi Párt? Erre kérnék egyenes választ.
Már csak halkan kérdezem meg:minek az MSZP-nek egy új székház,ráadásul nem modernebb,mint a régi?
Mennyi közpénzt akarnak ellopni a felújításra?Egyáltalán minek ezeknek a semmittevőknek annyi csicskás,amivel egy ekkora székházat megtöltenek?
Mindez abból a pénzből,amit mi fizetünk kényszerűségből.
Én mindenesetre,ha dönthetnék az adóm felhasználásáról,megtiltanám,hogy ezeknek egy fillért is adjanak.Uralkodásuk alatt sok ilyen épület árát összelopták már.
Mindezt akkor,mikor 60 ezer gyerek éhezik,nyomorog az országban(ez csak a hivatalos adat,amit be mernek vallani,a valóság lehet sokkal több).Ennek az épületnek az árából,vagy a LiBajnai-libatolvaj fizetéséből hány gyereket lehetne megetetni?
14:43
A téma még mindig a Jobbik.
Megértem, ha ez neked kínos, de a téma ennél a kérdésnél továbbra is a Jobbik és az ő 57 ezer forintos tagdíjbevétele több ezres tagság és tagonként 4800 Ft tagdíj mellett :DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!