Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az, hogy ennyi...

Hogy lehet az, hogy ennyi diplomás megy ki külföldre és a diplomájával kap végzettségének megfelelő munkát?

Figyelt kérdés
Az adott országban ilyen kevés a munkaerő, hogy a diplomás is külföldről érkezik?

2014. okt. 3. 23:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 9 évig dolgoztam Dél Afrikában diplomával a szakmámban. Nagyon jól fizettek, nagyon jó volt a társaság, 90%-ban európaiak dolgoztak a magasabb beosztásokban, tökéletesen beszéltünk angolul. Ma már idehaza dolgozom, de a 9 év alatt annyit kerestem, hogy idehaza betudtam indítani a vállalkozásomat hitel nélkül, házat építettünk, autót, motort tudtam venni és még maradt is bőven. Ha akkor idehaza maradok, ma nem itt tartok, viszont megtudtam maradni annak az egyszerű embernek aki voltam, és ezt Afrikában tanultam meg.
2015. dec. 8. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!