MSZP-sek, Fideszesek, tudtok írni néhány alternatív megoldást?
Mi legyen a multikkal?
Mi legyen a magyar gazdaság szerkezetével?
Mi legyen az államadóssággal?
Mi legyen a cigányság problémáival?
Mi legyen a mezőgazdasággal?
Mi legyen a nyugdíj rendszerrel?
Mi legyen az egészség üggyel?
"Mi legyen a multikkal?"
Legyen belőlük itt minél több, főleg technológiaintenzív iparágakban. Akárcsak a legsikeresebb országokban.
"Mi legyen a magyar gazdaság szerkezetével?"
Majd a piaci folyamatok meghatározzák a "szerkezetét". Stabilitással és az adóterhek csökkentésével jó környezetet kell teremteni a gazdaság fejlődése számára, a többit bízzuk a vállalkozókra.
"Mi legyen az államadóssággal?"
Ki kell egyensúlyozni az államháztartást, hogy csökkenjen az eladósodottság. Jövőre már csökkenni fog egyébként a jelenlegi adatok mellett.
"Mi legyen a cigányság problémáival?"
Nincs értelme különvenni a cigányok és nemcigányok problémáit, mivel ezek a problémák ugyanazok: munkanélküliség stb. A gazdaságnak kell fellendülnie, és ez enyhíti ezeket a problémákat.
"Mi legyen a mezőgazdasággal?"
Az, mint eddig. A mezőgazdaság az utóbbi években jól működik.
"Mi legyen a nyugdíj rendszerrel?"
Jelenleg fenntartható pályán van. Én személy szerint csökkenteném a nyugdíjakat, de ennek politikai akadályai vannak.
"Mi legyen az egészség üggyel?"
Szerintem kicsit több magán- és vegyes konstrukciót kellene bevezetni, de ezt kifejteni minimum egy kisebb könyv lenne, ugyanúgy, ahogy a többi válaszhoz is.
Amúgy nem kellenek "alternatív megoldások", hanem meg kell tanulni a sikeres, fejlett országoktól, hogy ők hogyan csinálják. Nem kell kényszeresen mindig "alternatív"-kodni, ez gyermeteg hozzáállás. Ennek a neurotikus, visszamaradott alternatívkodásnak a képviselője a Jobbik.
tudom hogy nagyon jó hülyének nézni... és lehet hogy műveltebb vagy mint én... de akkor sem nyujt megoldást a jobbik 'alternatívája' a nyugdíjhekyzetre...
amugy meg ne sértegess légyszi.. nem is ismersz.. honnan tudod hogy mivel vagyok tisztában és mivel nem? csak azért nem kérem ki magamnak mert értelme nulla.. érdekes én tudtam normális hangnemben írni...
első..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!